EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Anglia

2009. január 14. - Mirwen

Volt kollégám kint él Angliában immár több mint két éve. (nála voltunk kint nyáron is) Ő ír minden nap keseregve a kinti - nagyon nem ideális (ahogy azt gondoltuk volt) - helyzetről:

"Mai hir:

 

-          miutan nem sikerult a szegenyeket felzarkoztatni, intezkedeseket tesznek, hogy a kozeposztalyt lerantsak, es megszuntessek az osztalykulonbsegeket.

 

Ezentul, ha egy munkahelyre jelenkezel, mar nemcsak arra kell ugyelni, hogy nemi, faji, vallasi, szexualis erdeklodesi kerdesben ki legyen egyensulyozva minden, hanem ha egy alasra olyan is jelenkezik, aki szegenysegbol jon, akkor az ove az elony. Igy aztan elobb utobb majd lesz szerepcsere, de akkor a kovetkezo generacional majd  visszacsinaljak.

 

Komolyan mondom, ha valaki megegyszer abszurdisztanozik magyarorszagra azt pofon csapom."

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr695664882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása