EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Libák

2009. május 08. - Mirwen

Anyuék vettek kislibákat, pontosan hat darabot. Ezek is ilyen kerti libák lesznek, fűnyíró helyett tökéletes. Csak egy gond van velük, ilyen kicsinek azonnal a gazdát tekintik az anyjuknak, úgyhogy anyuéknak nincs egy perc maradása sem: ha nincs valaki a három méteres körzetükben, akkor éktelen sivalkodásba kezdenek. De iszonyú cukik, és ha nagyobbak lesznek, akkor nincs is szebb mint a hat hófehér liba a zöld gyepen. (ennyien nem tudnak még nagyobb kárt tenni (minden lelegelni), illetve ha szinte csak füvön élnek egy kis viziszárnyas-táppal, akkor meg még csak nem is fosnak, hanem diszkrét nedves fűzúzalékot eregetnek. szmájli)

egy virágalátét megtöltve itatónak:

egy lavór meg úsztatónak (később egy kerti kád van megtöltve nekik)

ezek mobiltelefonos képek, és most jöttem csak rá az ízére a képtuningolásnak, mert hiányzott hogy nem sárgák a libák. Eredetiben ilyen a telefon által készített kép színe (erős napsütésben)

...és egy bónusz kép, amin a libapásztor látható, amint belepréselte magát abba a cipősdobozba, amiben a kislibákat hozták anyuék:


A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr1005664974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása