EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

új katt

2009. augusztus 02. - Mirwen

a hőségen kívül most már megint egy téma ütötte fel a fejét, a költözés... de a régebbi kételyeim hogy főváros vagy vidék: mostmár egyértelműen a "vidék" felé billent a mérleg nyelve, így gyerekkel egyre inkább az látom hogy bármilyen kényelmes is legyen a város, nincs itt keresnivalónk.

sőt már az is körvonalazódni látszik hogy telket veszünk valamikor, valahogy, és építkezünk. Persze még bilibe lóg a kezem a témában, de már minden este házat tervezek fejben, és újra meg újra lapozom a telekhirdetéseket, meg a google earth-ben nézem hogy merre és hogyan nyugszik le a nap az adott tájakon, satöbbi.

Muszáj lefoglalni valamivel az agyam, ez mindig egy adott téma, de arra viszont nagyon rápörgök. Most is épp öt építészfórumot, bazisok wikipédiacikket, meg indexes házépítés-költséges topikot olvasok, járjuk délutánonként kirándulásnak álcázva a vidéket, a települések rendezési terveit böngészem, ismerősöket interjúvolok, hátha tudnak valami plusz infót, és már ismerem az összes átverést a hirdetések között.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr385665028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása