EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

telekmizéria

2009. augusztus 06. - Mirwen

felejtsük is el a dolgot, mást úgysem tudok csinálni.

Vissza a telek ügyre: még csöpög a kezem, de már kivettem a biliből. Képtelenség. Ami viszonylag közel van - ez már lassan egy 50km sugarú kör! -, az buzidrága. De komolyan, kinek van húszmillája egy 700nm-es telekre?? Vagy oké, találok egy 9 millásat, 1000nm, közel meg minden, aztán kiderül hogy a cigánysor végén van... ööö, szóval hogy nem túl jó a panoráma.

KÖZBEN pedig tegnap pl azt játszottam, hogy tudok-e olyan alacsony összeget beírni az expressz-be, hogy még mindig kapjak érte 1000nm-nél nagyobb építési telket. Csak Pest megyét listáztuk, és még így is volt 500e forintért 1500nm... Iszonyú röhej... meg se merem nézni hogy mennyiért dobják a telket az ember után mondjuk Nógrádban... Miért ilyen vízfejű ez az ország?

röhej, hogy 22 csapdája az egész, kitörési lehetőség nélkül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr555665030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása