EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kúszik, ül, áll

2009. szeptember 25. - Mirwen

nincs megállás, sőt. kicsit bizonytalanul ugyan, de elkezdett előre fele haladni, olyan kúszó, mászó mozdulatsorral. még nem igazán megy a tudatos irányítása, de egyre többször van ez a "véletlen".

ezenkívül tárgyak - pl. én - mellett feltérdel,  a térdelésből vagy leül Z vagy W alakban, vagy tovább nyomja magát és állás lesz belőle. Meg már egykétszer sikerült a "rendes" V-alakú lábakkal ülés is valamiféle négykézlábból kioldalazással. De elég stabilan ül ha csak úgy mi tesszük le.

Konkrétan tegnap történt a java a felállós mutatványoknak, úgyhogy este szélsebesen szedtük szét a kiságyát, és tettük le a legalsó fokozatra, miután délután a kiságy korlátjánál is akart nyomni egy dupla Rittbergert. 

És ugyanitt szeretném köszönteni VB-t, aki ma kicsit hamarabb látta meg a napvilágot mint kellett volna, de biztosan csak meg akarta nézni az őszt, mert most lesz az igazán szép része.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr645665058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása