EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Smink

2009. október 02. - Mirwen

Tegnap volt az első része a sminktanfolyamnak, amit sminkblog tartott, és hát eddig azt hittem hogy a sok sok év sajátarc mázolástól nekem már újat nem nagyon tudnak mondani, ... eléggé elszámoltam magam, mert kábé a jéghegy csúcsa volt csak az eddigi tudásom. Iszonyat sokat jegyzeteltünk, tanultunk és gyakoroltunk, az ötödik óra végére komolyan úgy kimerültem mint aki kvantumfizikára ült be.

Nagyon nagyon élvezetes és professzionális volt, úgyhogy alig várom a következő részt, az esti sminket szombat este. (és valahogy ki kéne verni a fejemből a sürgős vásárlási vágyat)

Már csak valami parti kéne utána, hogy felvághassak

Bár igazából már két másik (azaz ebtől és Zsófitól különböző ember) látványa is partinak számít lassan, úgyhogy elég lesz lemenni utána a villamoshoz: paaardeeeeyyy

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr945665061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása