EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

nincs ekezet

2009. november 12. - Mirwen

naszoval azer nem irok, mert nincs ekezet, es igy kinszenvedes, miutan megszoktam mar a gepelest amugy, itt most allandoan javitanom kell, vagy nagyon lassan haladok, vagz minden m'shogz ney ki.

gyors osszefoglalo azer:

csutortokon este fel hetre erkeztunk Gatwickre negyen: KCs baratosnem es mi harman. kijott elenk SA, es hazavitt Elthambe: mi DZs-nel laktunk, KCs pedig SA-nal. 

penteken: SA szabit vett ki, es autoval elmentunk Cabridge-be, setaltunk nagyot, gondolaztunk a Cam folyon, amit en amugy sosem valasztottam volna, mert utalom az ilyesmit, de SA ragaszkodott hozza hogy higgyuk el hogy jo, es tenyleg: cambridge-i diakok "eveznek" es meselnek kozben, es a folyorol minden fontosat latni.

szombaton: DZs, KCs es mi elmentunk este Oxford streetre karacsonyi fenyek es veszelyesen sok bolt.

vasarnap lajtos napot tartottunk: csak itt a kornyeken neztunk szet: Eltham, aztan este SA-eknak nagy osszeroffenes.

hetfon: levonatoztunk Brightonba. BEST DAY EVER! kifogtuk a gyonyoru napos idot, es vegtelen ocean es siralyok meg friss kagylo, rak eves, meg eletem elso osztrigaevese. Beepitett molo, rajta regi szazadeleji hangulatu vidampark, nyugi es szinek (ami amugy egesz angliaban hianycikk)

kedd: london ujra, Harry Potter fele 9 es 3/4 vagany, majd Poirot fele Whitehaven mansion megtekintese es turistas fotozkodas utan Canary Wharf (felhokarcolos negyed) alulrol: a shopping resze.

szerda: Canary Wharf felulrol, Sohoban egy kis suhiszdaban isteni sushi-sashimi tal, Science Museum, majd egy vegso shopping az Oxford streeten

csutortok: ez meg ma van, takaritunk, pakolaszunk, es mar elore rettegek hogy mit hogy tudunk elpakolni, es hogy hogy erunk majd oda a repterre idoben, illetve hogy mennyire fogjak szetszedni/elszedni a cuccainkat az angol vamosok (nagyon (foleg a gyerek kajait)).

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr865665071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása