EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Libák

2009. május 08. - Mirwen

Anyuék vettek kislibákat, pontosan hat darabot. Ezek is ilyen kerti libák lesznek, fűnyíró helyett tökéletes. Csak egy gond van velük, ilyen kicsinek azonnal a gazdát tekintik az anyjuknak, úgyhogy anyuéknak nincs egy perc maradása sem: ha nincs valaki a három méteres körzetükben, akkor éktelen sivalkodásba kezdenek. De iszonyú cukik, és ha nagyobbak lesznek, akkor nincs is szebb mint a hat hófehér liba a zöld gyepen. (ennyien nem tudnak még nagyobb kárt tenni (minden lelegelni), illetve ha szinte csak füvön élnek egy kis viziszárnyas-táppal, akkor meg még csak nem is fosnak, hanem diszkrét nedves fűzúzalékot eregetnek. szmájli)

egy virágalátét megtöltve itatónak:

egy lavór meg úsztatónak (később egy kerti kád van megtöltve nekik)

ezek mobiltelefonos képek, és most jöttem csak rá az ízére a képtuningolásnak, mert hiányzott hogy nem sárgák a libák. Eredetiben ilyen a telefon által készített kép színe (erős napsütésben)

...és egy bónusz kép, amin a libapásztor látható, amint belepréselte magát abba a cipősdobozba, amiben a kislibákat hozták anyuék:


majd megnyugszom

na, ez is megérkezett... A köcsög anyuka.

Most éppen át kellett jöjjek a nappaliba, mert nem bírom már hallgatni ahogy bőg, és mivel már ami létezik megtettem érte, kifogytam az ötletekből, de a fejem már hasogat.

A héten kezdte el azt a gyakorlatát, hogy nem alszik nappal. Azaz alszik, háromszor is, de max 10-20 percet. HOGY AZ ISTENBEN bírja ki egy két és fél hónapos az egész napot ennyi alvással?!?! És persze közben meg megy az ordinbátorozás, én meg felvételi kérelmet nyújtok be egy elmegyógyintézetbe.

Se kézben, se hason, se háton, se üres gyomorral, se telivel, se böfiztetve, se ringatva, se játszva, se dalolva.

ez már egy vers. Tragikomédia. Vagy inkább dráma.

sorozatok még

kifogytam a sorozataimból, úgyhogy utánanéztem hogy mit lehetne még nézni, és mivel sokan ajánlották, elkezdtem a Terminator, the Sarah Connor Cronicles-t, meg a Fireflyt.

Nos a terminátoros nekem Arni nélkül, ezzel a "szerelmes vagyok a kisfiamba" személyiségzavaros  Tomb Raider anyukával nem fogott meg igazán, de már így is a negyedik résznél járok, szóval kussolok.

A Firefly-ról meg annnnnyi de annyi ömlengést hallottam/olvastam, hogy asszem túl magasra tettem a lécet, mert eddig nem más mint egy western-Stargate atlantis (csipetnyi prison breakkel fűszerezve (a fagyasztott kiscsaj meg - ha jól sejtem - egy kis 5.elem)). Amivel nem is lenne baj, csak hát hol az újdonság? Jó, megint csak a szám jár, mert még csak az első évad nyitó epizódjának a legvégén tartok, szóval még simán beszippanthat. ha tud. 

Amúgy döbbenet hogy mennyi ismerős sorozatszínész... a terminátorosban a 30 Rock-os csákó, a Lost-os csaj,  az új intern a Scrubsból; a Firefly-ban a Terminátoros csaj, a Lost-os pasi, a Stargate Atlantisos csaj, Desperate Housewives-os Tom Scavo, Gilmore Girls-ös pasas... Nincs elég színész amerikában??

Mondjon valaki valami jó sorozatot, kéééremszépen!

süti beállítások módosítása