EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

ezmegaz

2009. június 28. - Mirwen

ma vendégeskedés volt egyébként nálunk: jöttek evetkéék, lecsekkolni Zsófit élőben, és mivel tegnap egész nap ebéknél voltunk vidéken, a lakás meg romokban állt, tegnap éjjel álltunk neki takarítani, és kicsit elkapott a gépszíj: hajnal egykor hagytam abba a vécépucolást, de hajnal négykor, mikor megetettem Zsófit, és kivittem a cumit, még gyorsan felmostam a konyhát is. Hihi, mintha szeretnék takarítani. Pedig nem, de néha kell, és akkor viszont jobb ha van valami konkrét határidő, mert engem csak az ilyen utolsópillanatos halaszgatós vagyok, és utána a nemlétező hátralévő idő motivál csak.

Villám VéBé jött, látott, és forgószelezett, pont úgy mint Berci nemrég, ami ezekszerint életkori sajátosság, nomeg valahogy úgy érzem a lakásunk egy nagy ajzószer, csupa tiltott, vagy tiltani való dologgal. Aztán meg eb sütött remek pizzát, betoltuk majd evetkéék már mentek is.

Mi is mentünk felvenni a tortát amit meglepinek rendeltem tesóm 30. szülinapjára, Volt is nagy örömködés!

Úgyhogy ma jól kibabázhattam magam: egy (kissé betegecske (sajnáljuk együtt)) kiskopasz 4,5 hónapos, egy tejfölszőke 20 és egy göndörbarna 21 hónapossal a karomban.

beteg

szegénynek folyik az orra. Elsőre nem hangzik olyan szörnyűen, de ha belegondolunk hogy nem tud levegőt venni, ezért enni, meg cumizni, meg aludni sem mert csorog a torkába, az meg irritálja és köhög, azért elég gáz. Iszonyat sajnálatraméltó szegény ahogy ilyen elhagyatott kisgyerek szerűen - taknya, nyála, könnye egybefolyik - próbál meg azért mosolyogni, hátha megszeretjük és megszánjuk, és segítünk rajta. awwww

(persze orrszívóporszívó beizzítva, nem is tudom hogy lehetett előtte élni)

EC

Tegnap pucérfenekű volt, és úgy tettem le délután aludni. Eddig az alvásaihoz mindig adtam rá pelenkát, de most gondoltam egy merészet és mégsem. És nem is kellett. Valóban nem pisilnek alvás közben. Aztán persze utána...! Negyed órán belül háromszor is. Ebből egyet - az ébredés utánit - elkaptam, jó nagy adag, aztán az utána következőket már csak az alátét kapta el, de legalább tudom hogy ilyenkor többet pisil.

Aztán vérszemet kaptam, és a következő altatáskor a bárányszőrmés kiságyába tettem, szintén pelenka nélkül, és ott se történt semmi baleset. 

Most várom hogy kicsit melegebb legyen este, és akkor kipróbálom az estét is pelenka nélkül, hátha nem kell dunsztolni

(ilyenkor mindig kísértést érzek hogy betegyek képet, de asszem senki se kíváncsi egy teli bilire. höhö)

 

zárójelbe ide rögzítem még: egyik kezéből másikba adogat, még nehézkesen, de akkoris, meg ma megtalálta a lábfejét, és azt tornászta a kis HasizomTibor

Az új kendő

Pénteken meghozta a postás Berlinből a gyönyörű Girasol Tulppani (26.) színű rövid kendőmet, ami még így hogy ez a legrövidebb, így is 3 méteres a csapott szélei miatt, amúgy a nettó hossza 2,6m. Ez elég a rebozo hordozáshoz - csípőre, elölre vagy hátra -, meg talán egy háti batyuhoz, de azt még nem próbáltam.

(...és még milyen álomszép színek vannak a gyáriakon kívül!)

(képre kattintva nagyobban nyílik)

süti beállítások módosítása