EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

twitter

2009. szeptember 27. - Mirwen

csináltam permanens linket is hozzá itt a bal oldalon.

eddig tesztüzemmód, hogy jó-e egyáltalán valamire. Megvan a válasz: igen, tökéletes tool telefonról instant képet küldeni netre. Kvázi nyílt-mms-ezés.

kúszik, ül, áll

nincs megállás, sőt. kicsit bizonytalanul ugyan, de elkezdett előre fele haladni, olyan kúszó, mászó mozdulatsorral. még nem igazán megy a tudatos irányítása, de egyre többször van ez a "véletlen".

ezenkívül tárgyak - pl. én - mellett feltérdel,  a térdelésből vagy leül Z vagy W alakban, vagy tovább nyomja magát és állás lesz belőle. Meg már egykétszer sikerült a "rendes" V-alakú lábakkal ülés is valamiféle négykézlábból kioldalazással. De elég stabilan ül ha csak úgy mi tesszük le.

Konkrétan tegnap történt a java a felállós mutatványoknak, úgyhogy este szélsebesen szedtük szét a kiságyát, és tettük le a legalsó fokozatra, miután délután a kiságy korlátjánál is akart nyomni egy dupla Rittbergert. 

És ugyanitt szeretném köszönteni VB-t, aki ma kicsit hamarabb látta meg a napvilágot mint kellett volna, de biztosan csak meg akarta nézni az őszt, mert most lesz az igazán szép része.

Mad Men

A mostani legjobb sorozat evör!

1960-as évek, New York. A manhattani Sterling&Cooper reklámügynökség, és az egész akkori élet szőröstől bőröstől. Najó, itt pont beletrafáltam az egyetlen hibájába a korhűségnek: minden nőnek szépen borotvált hónalja van. Pedig óóóistenem, hol volt az még... Iszonyú mennyiségű cigi, pia, merev előítéletek, brilliáns ötletek, és az irodai lét (mostmár letűnt) Aranykora.

Játszik benne a nagy titkos-leszbikus szerelmem: Christina Hendricks, akit még a Firefly-ban szúrtam ki, de ki az az élőlény a földön, akinek ne tetszene?

Amúgy meg elkezdtem kigyűjteni belőle a (korhű!) koktélok receptjeit amiket isznak. Eddig a legtöbbször:

Gibson

Gimlet

Stinger

Old Fashioned

eddig a Gimlet-et próbáltam ki, nekem kell még bele plusz valami lé, a négy rész gint nem fedi igazán az egy rész lime-lé. Pedig ez annó csaj-italnak számított. (vagy csak én lettem puhány nagymama)

Az Old Fashioned-ről meg Tudta-e Ön, hogy ez volt a legeslegelső lejegyzett koktél? Ezt is majd jól kipróbálom.

Amúgy jó dolog sorozatokat nézni. Szmájli.

süti beállítások módosítása