EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

rohamléptek

2009. október 16. - Mirwen

a fogzást ismét felváltotta a nagymozgás, mert mostmár szinte ülni sem hajlandó, csak felállni, akárhol meg bárhol. meg már tett egy két bizonytalan lépést is kapaszkodva ágyszél/fotel mellett, úgyhogy nem volt mese, cipőt kellett venni neki, mert a zoknijait elkezdte kikoptatni a nagy csúszkálásban.

Hát így állunk/ácsorgunk mi most.

én meg asszem bátor és bevállalós leszek, és olyan frizurát csináltatok hogy anyám sírni fog (és/vagy én is), de rájöttem hogy úgyis max Zsófi csóválhatná a fejét, hiszen mostmár sapkás idők jönnek.

haj

Valami új frizurát szeretnék, úgyhogy épp két napja szakadtam rá a TAAZ honlapjára, ahol virtális makeovert lehet készíteni, de nem ám akárhogy. Régen ugye annyi volt hogy a feltöltött képre csak úgy rádobta valahogy a hajat oszt csókolom. Itt már a saját magunkról feltöltött képet szépen kalibrálni kell, egy darabig eltart, de utána viszont ember legyen a talpán aki abba bírja hagyni a sminkek, meg a hajak próbálgatását.

Az a baj, hogy épp a parishilton féle frufrus platinaszőke rövid haj tetszik a legjobban, de valljuk be, kicsit merész lépés lenne. Papírkutya vagyok.

(ezenkívül a színes kontaktlencsék és a műszempillák adják még az erősen WOW! hatást perpillanat)

szóval már csak pár nap mire végigpróbálgatom az összes hajat.

Tudta-e Ön?

...hogy a filodendron - avagy hivatalos nevén könnyezőpálma - tulajdonképpen egy Costa-Rica-i gyümölcs"fa"? (vagy ez csak nekem volt újdonság?)

 (kép forrása)

Mondjuk körülbelül az, mert nem fa, hanem epifita életmódot folytat más fákon, és nem csak Costa-Ricában, hanem Mexikóban és Panamában is, de a lényeg hogy ott a középamerikai lakóhelyén virágot is hoz kábé 4-6 évente, majd EGY ÉV alatt beérleli a gyümölcsét is (ami egy naaagy zöld tobozhoz hasonlít) ami az érés során válik ehetővé, és finom, és ananászízű. Innen a latin neve: Monstera deliciosa, azaz nagylevelű meg finom.

Nem egy idegbeteg növény, az már biztos, bár a levelei mérgezőek - házikedvenceket és kisméretű emberutódokat ki is tud nyírni, illetve a friss gyümölcs meg kimarja a torkot, ha nem várjuk ki az érési időt. De azért nem semmi a tudat hogy milyen növény mellett ülök épp.

forrás

süti beállítások módosítása