EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

naszóval

2010. április 08. - Mirwen

előszöris köszönöm a gratulációkat, bár tudom hogy még kissé korai, főleg hogy magából a gyerekből - ami kábé egy negyed rizszsemnyi kis malacka még (ilyesmi) - még nem is látszik semmi az ultrahang képen, csak ha nagyon nagyon oda akarjuk képzelni.

a vetéléseim ezek után kezdődtek, úgyhogy lehet itt még akármi meg bármi, de most úgy vagyok vele mint az a csaj akinek nagyon sok vetélése volt, hogy ha 9 hónapig végig velem marad, akkor 9 hónapig örülök neki, ha csak 9 napig, akkor meg addig.

a lenti képen csak a petezsák látszik, két hét múlva újra ultrahang, akkor már azért jobban látni mindent (mint pl ez is itt)

----

amúgy be vagyok tojva. Mondta G hogy ha egyszer beindul a szervezet, akkor meg se áll, mint a lendkerekes autó, de ezt nem gondoltam volna. Ha minden rendben megy, akkor pont mikulásra születik meg (dec.6), úgyhogy alig lesz több mint 22 hónap a két gyerek között. NAGYON ijesztő.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr545665155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása