EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

haj

2010. június 10. - Mirwen

tegnap volt itt apu segíteni a bezártságon, no meg így végre eljutottam fodrászhoz hogy rendezzem a botrányos kinézetemet, újra barna lett a hajam, több mint három év lila után, már csak az kéne hogy kifaluljon, mert a sok (félig elrontott otthoni) festéstől elég sötét, ez meg mostmár egyre jobban zavar. és vágatva is lett, felkészülve a nagymelegre, meg Zsófira, aki hátra tevéskor előszeretettel huzigálja a hajam, gondolom vicces amikor anya sikítozva próbál egyensúlyozni.

Ezenkívül kiderült a tegnapi fürdőruha vásárláskor hogy 80G kosárnál tartok, úgyhogy most már tényleg elegem van, erre már lassan segélyt lehetne kérni, de legalább az eladó csaj maximálisan normális volt, és még fürdőruhám is van, amit, ha minden igaz, holnap be is vetünk a balatonon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr385665179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása