EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

vasárnap

2011. február 20. - Mirwen

egyszerre több dolog is volt: jöttek anyósék gyerekekre felvigyázni hogy egy kis kimenőt kapjunk. ez volt eddig az első ilyen (bp-en, meg két gyerek), de egész jól alakult, úgyhogy lehet hogy lesz még.

aztán felvetettem hogy ha már úgyis 4+2 fős apartmant bérlünk, akkor nem jönnének-e el ők is, és akkor rögtön nem fájna a sóher szívem az üres ágyak láttán, lenne bébiszitterünk, akik nem mellesleg repesnének a gondolattól hogy unokázhatnak, no meg már régóta szerettek volna téli ausztriát látni. Bevállalóssági faktorunk meredeken zuhant ugyan, de milyen jó már hogy így még akár tényleg tudunk majd síelni is akár. (ha lesz hó, ha lesz felszerelés, és ha nem szarom már megint össze magam a pálya tetején hogy innen aztán soha le nem merek csúszni)

ezenkívül voltunk építésznél, megint tovább beszélgettük a ház koncepcióját, egész jól haladunk, bár egyre jobban elkeseredem ahogy egyre inkább távolodnak a 1:design, 2:praktikusság és az 3:anyagiak.

és utána egy kis hab a tortán: evettel kimentünk a wamp-ra. Életemben először volt, de asszem nem is megyek többet, mert csak egy újabb pénzköltési lehetőség, mert úgyse bírnám ki legközelebb hogy ne vásároljak. (egy kafa nyaklánc, egy hajpánt,  egy képeslap és két csomag fűszer volt a mai fogás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425665308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása