EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

újdonságok

2011. április 08. - Mirwen

nem volt téma a biliztetés (EC után-óta), mert nagyon nem érdekelte, illetve elzárkózott a dolog elől, úgyhogy nem erőltettük, de biztos ami biztos alapon már van egy éve bilije, illetve vettem pár hete egy wc szűkítőt, mert ugye mi is ott végezzük a dolgokat, és ő is oda akar bekéreckedni állandóan, meg oda néha fel-fel kérte magát.

szóval megvettük, aztán itton nem is volt nagyon téma, mert nem vetkőztettem, aztán kedd este pucéran rohangált fürdés előtt a lakásban, és egyszercsak jött hogy pisi-pisi, feltettem a wc-re, aztán ott bíztattuk az ajtóban, amikor ránkszólt hogy "menjinnen!", és becsukatta magára az ajtót. Aztán egyszercsak elképedve hallottuk a csurgást.

ezt azóta mégegyszer megismételte.

viszont olyan fura, hogy ez a momentum, hogy ott ül a vécén, becsukott ajtók mögött, és pisil, ez hirtelen olyan nagyon ilyen szívfacsaró "rohanazidő" dolog volt, hogy magam is elcsodálkoztam hogy mennyire rosszul esett... hogy ma itt pisil, holnap meg már venni kell neki a betétet, meg készül az érettségire.

----

másik meg hogy már alig egy-két alkalommal kell neki segíteni hogy kirakja a 29 darabos nagy puzzle-t

----------

illetve ez úgy egy hete Zsófi hirtelen anyás lett. nem tudom hogy miért, vagy hogyan, hiszen nem változott semmi, de egyre többször preferál engem az apjával szemben, holott ő az akit egy pillanat alatt kenyérre tud kenni. Mondjuk mivel nálunk kimaradt a szeparációs szorongás meg minden ilyesmi, meg a tesóféltékenység is viszonylag, ezért főleg fura, de örülök neki, mert végre kicsit anyáskodhatok, a szó jó értelmében, mert amúgy Zsófi olyan hogy nem hagyja magát ölelgetni, és az első mosolygós idegennel szívesen elmenne világgá.

-----------

aztán Simi meg rém cuki ahogy játszik két kézzel elmélyülten bármi kezeügyébe kerülő játékkal, meg kurjongat közben, meg röhög ránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr615665325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása