EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

személyiség

2011. december 13. - Mirwen

azt nem is írtam hogy mennyire más már most a két gyerek személyisége. Hogy Simon mennyire tud bújni, és kiprovokálni kapaszkodással meg nagy boci szemekkel hogy vegyem fel - Zsófinál ez "vegyél fel!" utasításból állt. Meg most már úgylátszik rendszert csinál abból is hogy délben felkéreckedik az ölembe és ott bealszik a mellkasomon. Zsófi talán egyszer aludt el a kezemben eddig.

de az is más, hogy Simi ilyen kis Jekyll & Hyde, mert amikor jókisfiú üzemmódban megy, akkor nagyon jó gyerek, sokáig elvan, játszogat iszonyú cukin, de ha hirtelen valami nemjó, akkor kibírhatatlan velőtrázósikoltozós szörnyecske lesz belőle. Zsófi ehhez képest egy arany középút volt, szélsőségek nélkül.

azt nem szoktam leírni, de most muszáj, hogy cukik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr765665381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása