EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

névnap

2011. január 05. - Mirwen

nos ez a Simon név, ez úgy volt hogy megnéztem ugyan a wikipédián hogy mikor van, de tökre ki is ment a fejemből, meg ráadásul a Simon névnél nincs is kivastagítva hogy melyik az amelyik a naptárban is benne van, úgyhogy úgy kapta meg Simi a nevét, hogy én tegnap szembesültem vele hogy ma van, tekintve hogy felköszöntötték.

mert lenne ugyan még október 28-án is, de az közelebb is van a szülinapjához, meg az apja és az én szülinapomhoz is, meg januárban úgysincs más, szóval akkor inkább legyen ez a névnapja.

Tegnap előtt reggel Zsófi kócosan, álmosan átbotorkált hozzánk a másik szobába, még pizsiben, és odajött a babához, akit épp szoptattam hogy "Simike!" és megsimogatta. cukipofa. nem tudom honnan vette, mert mi nem mondtuk így, de persze anyai szívemet erősen melengette

optimalizálás

ez a lényeg. A folyamatoknak nem csak a japán autógyárakban kell olajozottan működniük, hanem itt is. Sőt, itt fontosabb is, hiszen az én elmeállapotom a tét.

Ha minden oké, akkor sikerül pont egy minimális elcsúsztatással foglalkozni mind a két gyerekkel, és akkor utána marad az embernek sajátmagának egy kis szusszanásnyi ideje. De ehhez talán pont duplaannyi melóval kell a tervet kidolgozni mint egy egész Honda gyárra vonatkozóan.

és persze automatizálni amit csak lehet. Pl a kisdedet önetetőre teszem (kitámasztom a cumisüvegét textilpelenkákkal), és így szimultán tudok fejni miközben önetet.

Ma még tovább gondoltam, és még a tea, sima (tápszerhez való) és nekem-levesnek való forró vizet is egyszerre tettem fel, miközben Simi etette magát, én meg fejtem. Egész büszke voltam leleményességemre, és főleg arra a tényre, hogy Zsófi meg már az igazak délutáni álmát aludta, miután sikerült egy jót játszania délelőtt Barnussal, majd délben egy majdnem egész órányit meg játszótereztünk, aztán haza, megebédeltettem, kakilt egy nagyot, és álmosan bedőlt az ágyba.*

Most meg szimultán blogot írok, eszek, filmet nézek és mosok, a két gyerek meg alszik. Az ilyen napokat szeretem.

 

*:(sose gondoltam volna hogy _tényleg_ ennyire jó érzés tudni hogy az ember gyereke jót játszott a friss levegőn, jót evett és jót kakilt, és most meg épp jót alszik)

süti beállítások módosítása