EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

boldog új évet

2012. január 01. - Mirwen

tegnap Simon már 8-kor, eb 9-kor, mi meg Zsófival már 10-kor ágyban voltunk, asszem az évben a legkorábban evör. Ami igazán vicces, hiszen most az egyszer lett volna érdemes ébren maradni sokáig, de a gyerekek a nagyszülőknél voltak, ahol ugye mindig visszaállítják őket ilyen korai lefekvésre, illetve én az előszilveszteri bulin úgy bekarcoltam, hogy az egész 31-e csak egy nagy szédülős másnap volt, eb meg nem aludt már második napja, ő simán csak hullafáradt volt.

szóval díszes társaság.

2011-nek is vége. Jó volt pedig, úgyhogy egy hasonlót kívánnék csak jövőre is. Simon már tiszta kisgyerek, Zsófi szintén, szóval már nincs kisbaba a lakásban, csak a két tesó, akik már tudnak együtt játszani.

Befőzés és a fotózás is már egész önjáró projekt lett. "Elvesztettük" a tartalék pénzünket amiből építkeztünk volna, ment a svájcifrankos végtörlesztésbe. Zsófinak leforrázódott a lába, Simon meg asztmás és tejallergiás lett. Elvileg a kinövős fajta. Fingers crossed.

hát ilyesmi...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr355665383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása