EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

fáradt

2014. március 26. - Mirwen

anyatej, anyatej... Van elég tejed? Tudsz szoptatni? Jó gyerek? Sokat sír?

ezek a kérdések, amikkel tuti kihúzhatod a gyufát nálam. Mert bazmeg, nincs anyatejem, Bio tehéntej van max a hűtőben, az én melleim hiába 95G-sek, nincs bennük semmi, csak zsír, hogy ne nyikorogjon a moziban. Kurvára elegem van hogy mindenki ezt kérdezgeti. 

a program ez volt: Vili cicire tevés, fél óra. Majd utánpótlás cumisüvegből: újabb fél óra. Majd fejés: háromnegyed óra, mert ennyi, majd negyed óra mosogatás, tisztába tevés stb, és maradt röpke 60 percem hogy leüljek és nézzem a vekkert, ahogy újra kezdődik ez az egész cirkusz.

Hát nem.

Nincs cicibaszakodás. Igen, így ínhüvelygyulladásom lesz, de most az van hogy három óránként fejek, időben függetlenül a gyerektől, és a gyerek meg kb három óránként kap enni cumisüvegből. Ha összegyűlik egy etetésnyi anyatej (egy nap alatt kb), akkor azt kapja, amúgy tápszer. Kész. Ezt este találtam ki, amikor épp nem tudtam aludni, mert őkegyelme megint végigsírta az éjfélIG tartó időszakot, meg a hajnal négyTŐL tartó időszakot.

igen, most délután kettő van és édesdeden alszik. én meg hulla vagyok, de nem tudok napközben aludni, illetve tudnék, de kvázi parancsszóra nem megy... megy a fejemben a kis narrátor hogy "még 1 óra 56 perc a következő etetésig. Még 1 óra 55 perc a következő etetésig. Még 1 óra 54..."

de amúgy igen, jó gyerek. Mert egy újszülött ilyen, basszus, hát milyen legyen? Üvöltözős, még összevissza alvós, sokat evős.

meg cuki és tejszagú és gyámoltalan és icipici.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr515879864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felis 2014.03.26. 21:49:38

Próbálok elképzelni egy kéthetes pici babát, aki rossz... valahogy nem megy. :P Amúgy meg kitartás, kemény vagy!
süti beállítások módosítása