EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

szopóroller

2014. november 24. - Mirwen

mindenki kérdezi csillogó szemekkel hogy "na, milyen??" én meg semmi extatikus választ nem tudok rá, csak annyit hogy szar, és erre látom a lefitymáló tekinteteket hogy "ennek semmi sem jó..?"

három gyerekkel egyedül nem. Zsófiékkal pont jó lenne már ha nem lenne Vili, illetve Vilivel is jó lenne, ha nem lennének a nagyok. De így... úgyhogy hazavittük most hétvégén a nagyokat nagymamázni, most meg rá tudunk rendesen készülni a költözésre, a nagyok meg végre rendesen lesznek foglalkoztatva - hogy ilyen szépen mondjam.

enni elég semmi dolgokat nem tudok, de vannak mindig favoritok. Most pl a halat kívánom nagyon, mert gondolom nagyon kimerültek a fehérjeraktáraim, szóval hal megy babbal. Mindenkinek a fantáziájára bízom a következményeket. Meg tofu is finom. Viszont mindent alaposan meg kell rágni, különben visszajön. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr836928323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariann49 2014.11.24. 15:53:32

mennyit fogytal a mutet ota?

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2014.12.02. 14:07:43

nemtom. nincs mérleg. egy gatyaméret, ennyit látok.
süti beállítások módosítása