EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

...

2015. október 21. - Mirwen

ki és mikor hiszi el hogy elegem van?! hogy kibebaszottul nem bírom tovább itthon?? amikor eltörök egy vágódeszkát tehetetlen dühömben? Miért is nem vagyok kissé jobban szucid, akkor legalább már gyogyóba beutatltak volna és szépen, nyugodtan, csendes kórteremben lehetne katatón nézni a fejemből ki. De nem

kurvára elegem van a gyerekekből is, meg az egész kurva háztatásból. NEM fehérembernek való a segítség nélküli lét. no meg a pénz nélküli sem.

és sírok ha a jövőre nézek. elkeserítően reménytelenül 

egy nagy, egyenes, idegőrlően lassú és fos highway to death

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr388008989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quetzcotla 2015.10.27. 14:27:26

hat, nem mondom, hogy el tudom kepzelni, mit erzel, mert en csak ket evig voltam otthon, de arra emlekszem, mennyire kikeszitett, hogy a napi felnott kommunikaciom abbol allt, hogy a ferjemet megkerdeztem, mi volt aznap, es azt valaszolta, dolgozni kellett (aka toltott kaposzta van?), te meg sokkal regebb ota tolod. Nekem a munka szinte megvaltas volt (persze leszamitva mikor meg se otthon, se ott nem jott ossze semmi, de hat mi tokeletes), nem tudsz elmenni dolgozni?
Kitartas, melyen egyutt erzek, ismeretlenul is, ha ez szamit valamit.

mariann49 2015.11.01. 13:06:48

azt hiszem, nem en vagyok a te embered, eloszor majdnem 5 evig voltam otthon boldogan, utana meg majdnem 10-ig
egy kis faluban, ahol kb. csak a kertbe lehetett kimenni, meg biciklivel a kisboltba
azt hiszem, eleg antiszoc vagyok :)
de azert sajnallak am, es barcsak tudnek segiteni!
süti beállítások módosítása