EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. február 05. - Mirwen

suli. kiderült hogy nem február végén írunk anatómiából hanem a jövő héten..frankó... kicsit keresztbehúzta a számításaimat, ugyanis a jövőhéten szerdán írunk japánból is félévzárót... franc-franc..

suli után most a Budagyöngyébe siettem megnézni hogy ott milyen a japánbolt felhozatala, aztán mikor megtudtam hogy nincs az egész kócerájban OTP, kicsit kiakadtam hogy ppoontt itt nincs?? namindegy, legalább nem költöttem el megint egy vagyont, ugyanis egész sokminden, és sokkal olcsóbban volt mint pölö a Rózsakertben. Szóval majd fizu után újra... 

most filmeket töltögetek, írok fel cédére, és öltözöm, mert megyek tesómékhoz filmetnézni meg gumicukrot enni... persze nyolckor mindenki nézze a Dunatévét! Poirot!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr65662452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása