EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. február 27. - Mirwen

nos az utolsó előtti pillanatban hirtelen lekaptam a Resie, Reise albumot. Mostmegmár a koncert szerinti sorrendben mennek a számok a winampban ehhehhh... kábé ilyen lesz este... csak jobb! váá... azért várom ám piszkosul. addigis nézek egy két filmet, tegnap elcsórtam HZs-től a Vanilla Sky-t, a Farkasok szövetségét, és a The Insider DVD-t, meg lassan lejön a Million Dollar Baby, Coffe and Cigarettes, és lenntvan a The Night Before Christmas. Szóval van mit nézni.

ez a bejegyzés is reggel nyolc óta készül, mindig van valami ami miatt itthagyom: most pölö kaját csináltam. A mai menü nevét nemtudom, ellenben valami isteni fiom lett!:

Sajtos-tojásos tésztacsoda by me

Elővesszük a hűtőből az adag(egy nagytányérnyi) főtt tésztát(Barilla-macheroni) tegnapról, mivel nincs mikróm, serpenyőbe borítom (mint kiderült ez volt a legjobb döntés) hogy megmelegítsem. kis olaj alá hogy le ne égjen, rá egy nagyobb kanál tejföl.. keverget... hűtőben találtam még sajtot (trappista meg karaván) meg két tojást. A két tojást felverem, bele egy kis sültcsirke fűszersó, meg szárított petrezselyem, ráönteni a tésztára. Utána nagylyukú reszelőn lereszelni egyenlő mennyiségben trappistát meg karavánt, jóó sokat, és a serpenyőben addigra átsült(nem nyers) a tojás a tésztán, rászórni a soksok sajtot, várni, nemkeverni! amíg egy icipicit barnulni kezd a széle - én szeretem amikor a tészta pölö sütéskor kicsit megbarnul -, majd elzár. meg lehet szórni még egy kicsit petrezselyemmel, csak díszítésképp. Aztán már csak annyi a dolga az embernek hogy leül blogolni, különben rögtön megenné legszivesebben, de még borzasztó forró, így egy kis időt lehet nyerhet

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr755662546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása