EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. március 19. - Mirwen

tegnap este Havi Italozás volt a volt kollégákkal, és elég jóra sikerült. Elvileg a Champs-ba mentük volna, de DZs elrontotta a helyfoglalást, és a Championsba mentünk, de nem bántunk meg. Nem egy proccos hely, de finoman főznek pölö. Nameg elég jól éreztük magunkat, sokat dumáltunk meg röhögtünk. ez kellett.. meg a végén kikönyörögtük BE-től, a volt főnökömtől hogy mostmáraztán igazán megtehetné hogy hazadob minket DZs-vel.

ma meg itt ülök megin a krumpliföldön, és baromi sok meló van, nekem ehhez képes fordítottan arányos a munkakedvem... gyönyörűen süt a nap, és elvileg utazás kiállításra akartam menni, meg OBI-ba meg sétálni, meg ablakotpucolni, meg ültetni a balkonládákat. de nem: itt rohadhatok bennt, és lassan felfekvéses sebek lesznek a fenekemen. (az ablakpucolással vicceltem)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr925662614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása