EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. április 22. - Mirwen

süt a nap! holnap a kalligráfiatanárnőm és az egész családja jön le hozzánk vidékre, és ott ebédelünk meg minden. Majd fényképezek sokat, és szorítsatok hogy maradjon ilyen szép napos az idő!

mai nap híre: nem kell egy fél vagyont költenem a gépemre mégsem, ugyanis megvan a hiba: kitörte még annó a drágalátos exem a ram tartókeretét. Az Informatikus. Namindegy, szóval ki volt törve, de nem okozott gondot, hiszen volt még másik hely is, oda pakoltam a ramokat. aztán most az volt a gond, hogy elcsúszott ez a törött rész. (a memóriateszt pedig nem mutatott hibát) lehet hogy egy rúgás okozhatta az elmozdulást? pedig én nem is szoktam olyaaat. ééén neeem.

a lényeg: csak RAM kell, és kész!! jeeee!!!! a gépre félretett pénzből meg majd jól bevásárlok ruhákat meg kenceficéket! harisnyablog leszek!

igen, így néz ki egy adag legalább három éves olaj. már nem is nagyon folyik, a viszkozitása a fogkrémére emlékeztet, a felülete, ahogy a képen is látható tiszta fodrosodás. Mintha nagyon nagy lángon forró vizet hirtelen megkövesítettek volna. Viszont ami érdekes: nincs már szaga. nemtom hova lett, hiszen az avas olaj azért elég büdös. Még az expasim sütött benne krumplit annakidején, én utálom az olajban sütést, meg az olajban sült dolgokat, ezért is merülhetett feledésbe a dolog. de mostmár asszem nem is háborgatom inkább a dolgot, kinevezem kísérletnek, és visszateszem a sütőbe*. kiváncsi vagyok hogy mivé tud még átalakulni... lehet hogy felfedezem majd az olaj harmadik fázisállapotát. vagy csak másodikat? vagy hány van neki egyáltalán?

szilárd olaj. hehe.. lehet hogy előtte kellene csigákat dobnom bele, aztán egy 5 év múlva viszem be a régészeti hivatalba hogy milyen új fosszíliákat találtam.

*: a sütőt sem használom, mert képtelenség begyújtani, illetve ha sikerül, akkor a gyufát tartó keze az embernek rögtön szőrtelen lesz, meg egy kicsit kormos... najó a korom nemigaz.

tegnap elsétáltam futni a szigetre, és most megtörtént a csoda: a két perceket úgy futottam le hogy nem a másodpercmutatót figyeltem görcsösen, fogösszeszorítva, hogy: 1:58 ... 1:59 ... 2:00 ... és hörgő tüdővel álltam meg, hanem simán csak futottam és egyszercsak szólt a kétperc-jelző. szóval tényleg lehet fejlődni, tényleg nem vagyok reménytelen! ezen úgy fellelkesültem, hogy a terv felett még ráhúztam egy kétperces futással. aztánmeg boldogan hazasétáltam.

este meg vacsoráztam: egy fél bébicukkini felkarikázva, öt kicsi fej sampion felszeletelve, fél tofu felkockázva. Bele minden az előmelegített wokba egy kiskanál forró olajra, sukiyaki meg szója szósz ráloccsint, majd amikor kicsit(!)megpuhult a cukkini meg a gomba, elzártam. kész. hozzá frissen főtt rizs. nyám.  lehet ízesíteni egy fél kiskanál erőspistával, illetve fokhagymával.

süti beállítások módosítása