EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. január 30. - Mirwen

szar volt a mai nap is... kénytelen kelletlen elrángattak japánkajálni. Szerencsére lezsíroztuk hogy kis különszobát kaptunk. A mellettünk lévő szeparéban egy zajos társaság ült, és egyszercsak egy ismerős hang ütötte meg a fülünket: Psota Irén! nagyon szeretem a hangját... még a "Tibi te bitang ó!"-val ismertem meg mikor kicsi voltam, és nagyon tetszett, mondjuk az én áthallásomban ez "Tbitebi Tangó" volt, mert ez sokkal jobban passzolt. Aztán kihozták szép sorban az étkeket, és mi meg betegre ettük magunkat úgy hogy a fele tempura ottmaradt a végén, meg az utolsó tojásos sushit már csak úgy tologattuk hogy akkor ki egye meg... aztán hazamentünk tesómékhoz kipihenni az ebéd fáradalmait, ahol közös tévézős döglést folytattunk aktívan.

a fejem ha lehet még súlyosabban néz ki mint tegnap. reggel óta az allergiás, ekcémás meg csalánkiütéses oldalakat nézegetem, de elég reménytelen... hiszen teszteltek már alapvető élelmiszerekre, ételadalékokra és fémekre, és minden negatív. pedig jó lenne tudni hogy mitől leszek ilyen, mert akkor elkerülném jó messzire.. az a gond, hogy általában úgy három négy nap alatt tünetmentes leszek, de a legrondább a fejem úgy egy-két napig. és persze ezek mindig olyan napokra esnek hogy bőrgyógyászt ilyenkor még csak véletlen se találjak: hétvége meg hasonló...

..és nem DS9 van hanem Voyager.. brühühü...

ma azt teszem épp hogy szabotálom az egyik kedves ismerősöm JSz szülinapi buliját. Márhogy nem megyek. Persze ezért már megkaptam a magamét, de asszem mindegyikük tudja hogy milyen egy paranoiás barom vagyok. Meghát ráadásul az allergiám teljes pompájában virágzik az arcomon. Holnap megyek Freddie Krueger II. válogatásra. .. szóval nó véj.

JSz-val már vagy két éve tervezzük hogy találkozunk, de eddig még egyszer sem jött össze.. hihetetlen azért.. persze sokszor az én hibám, a szokásos beszariságom, vagy ilyesmi. De ami késik, az nem múlik, és egyszer úgyis összejön!

jól beégettem magam egy fórumon: az egyik srác, nevezzük A-nak, beposztolt egy hozzászólást amiben egy link volt valami movie-ra, de persze innen a krumpliföldről nem játszhatóak le ezek az állományok. a lényeg, hogy a poszt után kiderült hogy abból a filmből van egy nőcis jelenet, amelyiket én kifejezetten utálok, de nem nagyon merem hangoztatni mert mindenhol istenítik. aztán jött az egyik haverom és A-posztjára reflektálva kifejtette hogy a film ritka fos, de köszöni szépen hogy ezt az egyetlen értékes jelenetet a filmből belinkelte.  nna, gondoltam, ilyensemnagyon volt eddig, mert a kollégával általában nem egyezik az ízlésünk filmek terén, így gyorsan bekalapáltam hogy kivételesen egyet kell értsek vele. .. erre haverkolléga visszaírja a következő kommentjébe hogy "mióta imádom én double-essz-dildó-fun-t?" és vigyorik ezerrel... 

tanulság mára: sose kommentelj anélkül hogy tudnád hogy miről szól a link...

süti beállítások módosítása