EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. december 31. - Mirwen
és egy magyaros újévi vacsi. Guess who's living longer..
(a törésponton meg Amorphis albumot tettek be a vicces fiúk)

tiszta idegesítő, és teljesen hülyén hangzik, de nincs filmem amit megnézhetnék, és sorozatom se. mégilyet! pedig már anyu is rákattant a Lostra is meg a Desperate housewivesra is, úgyhogy ezeket is megkapja majd szülinapra szépen dévédére kivésve. (természetesen csak biztonsági másolatok ezek az eredeti dévédékről, ugye.)
amúgymeg épp MTV megy a háttérben, és egy valami új Kéri Mária szám, amiben egy észvesztően helyes pasit ölelget mint a klippbéli szerelmét. ilyenkor mindig elgondolkodom azon hogy én milyen szar színész lennék, merthogy én tuti belezúgnék abba akivel ilyen jeleneteket kéne készítsek. meg egyáltalán, hogy lehet eljátszani egy szerelmes filmet, pillantásokat meg minden ilyesmit? jójó, ez a színészet, de akkoris... szerintem sehogy

kimentem a boltba venni gyorsan még lencsét meg virslit biztos-ami-biztos alapon, rajtam ne múljon a meggazdagodás lehetősége. amúgymeg semmi extra sincs, itt a krumpliföld magányában gépelgetek még, mindjárt még dolgozni is fogok - vagy megvárom míg elmúl. már egy fél tálca nyers csiperkét ettem meg, amit dühömben vettem az előbb, mert már lassan egy hónapja nem tudok laskát venni seholse, és ettől agylobbot kapok. csak csiperke mindenhol, esetleg még shiitake is van, de laska, sehol... komolyan ennyire egysíkúak lennénk hogy gomba, akkor csiperke és slussz?

jóreggelt jóreggelt. csúszós napra ébredtünk. de szépen süt a nap, máramikor. reggel legalábbis azt tette. tegnap hímeztem egy sort, nemsokára eljutok odáig hogy akár magamnak is hímezhetek. bár már megint kitaláltam olyasmit hogy egy párnahuzatra hímzek valami szép sarokmintát, és teszek rá - mármint a huzatra - körbe csipkét, és azt odaadom anyunak a közelgő szülinapjára, úgyis annyira szereti a szép ágyneműt, ami meg szép, az krva drága, így meg olcsón - de sok melóval - megúszhatom. bár relatív az olcsóság is, hiszen pölö csak az a kis 20*20-as gombához - amit most karácsonyra csináltam ajándékba - is kellett 15 féle szín, ergó 15 különböző fonal, majd 300 forint egy adag, meg még 1500 volt az alap. szóval így hirtelen 6000, meg hozzá egy 1500-ös keret, és máris hétésfélezernél járunk, meg hozzá a szemem/agyam amortizálódása stb... jó, ebben benne van az is hogy megmarad fonalból meg ilyesmi, de azt meg akkor vezetni kell excel táblában hogy melyik fajtából milyen szín van, különben simán elfelejti az ember, és vesz még.

következőnek még rokkát kéne venni, aztán meg kéne még mángorló fa is, és mehetnék ki a patakra mosni a vásznakat...

meg Tanakával is ma emlékeztünk meg arról hogy pont egy évvel ezelőtt érkezett pestre hozzám. és milyen kafa volt már az... kéne menni látogatóba. kár hogy a földgolyó másik felén van. amúgy meg tök röhej, hogy Marco Polónak egy emberélet se volt elég eljutni Japánba, mostmegmár telefonról küldök sms-ben emailt, alig fél perc alatt, és ebből 29 másodperc amíg gépelek...
- Bámulatos hogy hol tart már a tudomány! - hitetlenkedett Arthur - Mondd csak el még egyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni?
- Roppant egyszerű, Uram. Végy...
süti beállítások módosítása