EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. május 16. - Mirwen

tegnap színháztermet varázsoltunk a kisszobából, mert a két ablakra a hálóban vettünk egy egy bordó sötétítő"függönyt" (naná hogy ikeás indira ágytakaró). ágyban fetrengés, olvasás közben meg akaratlanul is meg- megszólalt valamelyikünk hogy "Tisztelt Hölgyeim és Uraim!" meg "Mélyen tisztelt publikum!". Még szokni kell. Nem úgy mint a nagyszobai fakó mentazöld sötétítőt (szintén indira...), ami meg mintha mindigis ott lett volna már.

még le kell jegyzeteljem, hogy a világ legfinomabb itala a Orange passion, ami Cointreau, kis narancslé és lime gerezd. (ebbe dobtam még egy cikk ananászt... mmmm) (ajánlom még figyelmébe az otthon koktélt kevergető embereknek a Dance Mix-et, nagyon finom)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr875663731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása