EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

fény kép alkotás

2006. szeptember 20. - Mirwen

új út, új megoldás, új vitatéma.

Megtaláltam ugye a DSRL + mozgatható LCD halmazok közös metszetét az Olympus E-330, ban most meg keresem a kompakt (akkormár legyen inkább minélkisebb) + minél jobb minőség* ötvözetét, mondjuk egy fényképezőgép formájában. (*= leginkább az éjszakai fényképezés a lényeg)

gondolatmenet a következő: vagy van az embernek egy tükörreflexes gépe, és azt tudja ugye továbbfejleszteni alkalomadtán (itt a mozgatható lcd-ből nem adok, nincs az az isten); vagy van egy kicsi, ergó mindenhova cipelhető gép, de kevesebb tudás, de legalább azt be lehetne vágni a táskába a telefonnal együtt mindig, és nem külön másfél kiló, és csak mérlegelés után viszi magával az ember, mint egy nagy gépet. 

Az van, hogy Eb gépe egy Fujifilm FinePix S7000, az enyém Canon Poweshot G6 volt, visszalépni nagyon nem akarnék.

de most kábé ott tartok hogy seholse. illetve valamerre mégis: kihajtogatós lcd (haha) (asszem itt le is korlátozódtunk Canon-ra), illetve éjszakai képekben legyen pöpec (ez iso függő? meg záridő?) mert a rohadék canonnál a G6 utódjaként szánt G7-et ilyen csufi régi kockagépnek csinálták meg, és hogyhogynem, lehagyták róla a hajtogatós kijelzőt. Bezzeg 3200-as ISO az van benne, meg nyálcsorgatás meg minden. a másik - mostani jelöltem a Canon Poweshot S3 IS meg hajtogathatós meg 12-szeres optikai zúmos meg minden, de max 800-as ISO. ehhh....

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr325663998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása