EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. május 14. - Mirwen

paprikáskrumpli teljes siker, istenien tudom megfőzni, sok paradicsommal meg sok paprikával, mintha lecsó lenne, szinte, de ez csak gazdagítja az egészet, namindegy, aki kér, majd eljön, és főzök neki egyszer. aztán nekiindultunk ebékhez, most itt, hat darab egyhetes kismacsekkal, egy nagykutyával és a szülőkkel. jameg a 99-es háziborral, amiből sikerült benyakalnom egy tetemes mennyiséget, úgyhogy most csak vegetálok, megyek is inkább aludni. kérem kapcsolja ki.

Deutsch Gabor - Subroutine a lejátszóban, a nap kegyetlenül süt, nekem kegyetlen mert most keltem fel, a növényeknek kegyetlen mert háromszor annyi víz kellene nekik, az előbb ugyan adtam, de mi lesz velük holnap reggel? jól itthagyjuk őket, megyünk le vidékre ebék szüleihez, pofavizit meg nagypapaszületésnapünneplés. Most paprikáskrumplit kéne csinálnom, de nemhogy a lehel piacig, a pincéig nem visz le a lélek se meg a lábam se. Megjöttek a szúnyogok, megvolt az első alig-tudok-aludni-a-kurva-szúnyogok-úgy-összecsíptek este. kéne szúnyogháló, de ha itt tartunk, kéne olvasólámpa is. annak a hiányától jobban szenvedek, ágyban olvasni jó. most hogy nem tehetem meg, most értékelném igazán. Biff evangéliumát olvasom, jó kis nyáresti könnyed olvasmány, semmi kulturális mélység, még a végén beleszédülnék. elég mostanság a napközben égetni a szinaptikus összeköttetéseimet. Barázdálódik az agyam. Még most is, de eleinte főleg: iszonyú megterhelésnek voltam/vagyok kitéve szellemileg, aminek nagyon örütem és örülök most is, de jól lefáradtam mindig, koffeintabletták meg ginsengtea kellett hogy ne haljak be. Nem szokta a cigány a szántást, jegyezte meg találón HZs haverom. Tegnap este jutalomként megvettem életem első nem akciós DVDjét: Oldboy. Ügyes vagyok. Kalapáccsal.

 

sikerült szert tennem erre a fantasztikus dologra a hétvégén. ez egy kistükör meg egy kisfésű lilásrózsaszín csillámporral dúsított műanyagból, hátulján a cukiságot fokozandó, (a szinte már kötelező) japán sztájl rajzfilmfigura, meg szivecske mindenütt, meg éédes formavilág, de a legjobb, hogy ez ugye elvileg fésű meg tükör. De hogy is lehet ezt így ebben a formában használni? tette fel a kérdést eb, mikor látta az enyhe elmebeteg mosollyal kísért lila ködöt a szememben, amikor feltartottam a szerzeményemet otthon a bevásárlás után hogy idess mit vettem! Nos kicsit elgondolkodtam, aztán bemutattam bizonytalan mozdulatokkal, hogy először belenézel a tükörbe, hogy mi a pálya, aztán vaktában fésülködni próbálsz, de egykézzel nemlehet, mert akkor fejbevág a tükör, kettővel meg roppant vicces (mintha elrontott tornaórai légzőgyakorlatokat csinálnál: magastartás ketttő-három), aztán meg megint belenézel a tükörbe, hogy sikerült-e a rakoncátlan tincset eltalálni, vagy a szemöldökünket fésültük nagy vehemensen. a próba heves röhögésbe fulladt, majd eb jóindulatúan hátbavágott: nembaj, legalább tudom hogy te is hülyegyerek maradtál...

tegnap a csoporttal velkám-fervell partit tartottunk, a két távozó kollégának meg nekem mint újnak. Férfiakról lévén szó, a szeretetüket leginkább a koccintások számával tudják kifejezni, így az este végén három üres jégeres, négy tekilás, egy viszkis, két boros és számolatlan mennyiségű sörösüveg állt, úgyhogy azt is mondhatjuk hogy megható és igazán bennsőséges este volt. Megtanítottak pókerezni is, de gyanítom csak azért hogy elnyerjék 100 forintomat. volt elvileg szabály is, de ahogy a végén rájöttem, az inkább csak arra szolgált hogy ki melyik szabályt hogy értelmezi (félre) és hogy jól össze lehessen veszni akár tíz percenként is. Eleinte még bocsánatot kértek egy-egy emberes böfögés után, aztán mikor megemlítettem hogy "három év schönherz", már simán lábon is hánytak volna. hiába no, az alkohollal fűtött akolmeleg gyorsan összekovácsol.
ma mintha kicsit jobban betekerték volna a reluxákat, és mintha kicsit lassabban mozdulna mindenki. nem is értem miért... meg olyan szótlanok (én baziálmos)
süti beállítások módosítása