EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

királyság

2006. szeptember 17. - Mirwen
az van, hogy péntek délután HZs adott egy király tippet, amikor épp a monitorvásárlásról értekeztünk, amikor megmutatta ezt a linket egy 24"-os (!!!!) SONY GDM-FW900 monitorral, harminckilencezer forintért, és hát azonnal halálos szerelemre lobbantam, nemkülönben eb, aki szombat hajnalban már ott is toporgott az üzletben, és egy gerinc meg egy rendes sérv árán ugyan, de hazacipelte a majd ötven kilós monstrumot, és azonnal beüzemeltük. Az esküvőről 5 perc hiján majdnem le is késtünk miatta... A monitor rögtön nyugdíjazta az öreg és kicsi (és időközben kipurcant) tévét meg a nemtúlöreg, de már nevetségesen kicsi 17" colosat. Igaz hogy használt, ez a borításán tisztán látszik, kopott, meg az üvegén is van két darab 1*2mm-es karc. Lehet hogy tervezni már szar, de nekünk filmetnézni zseniális, márcsak a 16:10-es képaránya miatt is. Igaz hogy most meg kellett tanuljam a "ctrl +" billentyűkombinációt, mert 1920*1200 felbontásban kábé hangyafasznyi egy-egy betű, ellenben egymás mellett kényelmesen és röhögve elfér mondjuk két index kezdőoldal - szkrínsát -, és hogy milyen fasza rajta egy dvds film, arról már asszem nem is kell bővebben nyilatkozzak... Az interneten körbenézve amúgy ezerrel ajnározzák, meg hogy így milyen szuper, meg satöbbi, és az eredeti ára úgy 2000 dollár körül mozgott... e ööm e bódottá!

szájenszfiksön

8:00 - 9:00 betipegni, még üres az iroda, méleket nézegetni, meg mi történt a zinterneten

9:00 - 9:40 konyhában kávézni a pár korai kollégával, reggelizgetés, újságolvasás

9:40 - 10:30 újra megnézni hogy mi az újság a nagyvilágban

10:30 - 11:30 a többiekkel összeülni és kitárgyalni a tegnap esti történéseket, sztorizgatni, nézni hogy ki mikor esik be, és röhögni a csíkszeműeken, közben 11-kor még a főnök is megérkezik

11:30 - 12:00 ebéd

12:00 - 12:40 biliárd

12:40 - 13:20 kávézás, újságolvasás

tervezett program a továbbiakban:

13:20 - 16:00 munka imitálása, pénteki meztelencsajos mélek küldözgetése, tegnap este újra átrágása, megnézni mi az újság a nagyvilágban, felkészülni az estére

16:00 - ? Szaunázás, ivás, pókerezés, ivás, társasozás, ivás

 

Elvileg ilyen lenne egy IHB jellegű cégesbuli után a vegetálós másnap, de természetesen a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.

az élet apró örömei

hétfőn a körúton korzózni munkaidőben, a szatyromban 2*3db vizinövénnyel, lóbálva, ráérősen, napsütésesen.

kedden a Rádayn közvetlen munka után a ParisTexas kávézó teraszán olvasgatni egyedül, randira várakozva

szerdán indiai ékszereket vásárolni, és otthon jegeskávét gyártani gyermekkori álom szerint (1deci tejeskávé 2deci leo vaníliafagyi, 2deci tejszínhab, 1deci csokiöntet. (többet ilyet soha, csömör volt mint állat, de egyszer az életben ki kell próbálni))

ma meg ebéd után biliárd, négykor meg megyünk hajókázni...

tevékeny

tegnap baromi eredményes napot zártunk, valahogy minden sikerült amit elterveztünk. Munka után Rádayira ültünk ki egy frappéra, összeszedni magunkat, majd kivezettem Budaörsre - ha csak lehet próbálok mindig én vezetni ("ha csak lehet"=nem sietünk) - vettem ajándékutalványt unokatesóméknak hétvégi házasodásuk alkalmából nászajándék gyanánt, meg megkaptam éjjeli-pakolós szekrénynek ezt a kis tündéri háromfiókost (innentől kézlevágás jár a szerteszéthagyott cuccokért), sikerült szereznem a Fynd guberálós részlegéből három pár fióksínt a tesóméktól megörökölt komódhoz, és szerváltam képkeretet is csomagolásképp az ajándékutalványoknak - boríték sux. Meg találkoztam a volt főnökömmel, és azért valahol jól esett hogy csupa jó dolog történt velem azóta hogy elhagytam a krumpliföldet, és büszkén mesélhettem mind magánéletileg mind szakmailag a történéseket. Utána haza, majd otthon fogtam a csillagcsavarhúzót és a kalapácsot és leültem a nappali közepére összeszerelni a szekrénykét. Eb meg fogta a lábast és a fakanalat és nekiállt a fügéket befőzni lekvárnak. Röhögtünk is egy sort a nemi szerepeken és azok bizonyosmértékű kuszálódásán. Vacsoráztunk majd becígeltük a kész fiókost a helyére, és telepakoltam, meg kitaláltuk hogy még a dobozát is tudjuk használni, mert jó nagy, felnyithatótetejű erős karton, és pont passzol az ágy alá, úgyhogy nyerünk még egy pakolóhelyet. Eb még kijavította a montenegrói album hibáit, és igen jóízűt aludtunk - konkrétan mint akit fejbevertek.

süti beállítások módosítása