EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

píszí

2007. március 02. - Mirwen

Tudtam hogy valakinek belegyaloglok a lelkébe, pedig nem volt szándékom, ám a hiperszenzitivitással nem tudok mit kezdeni. 

Ha akarjátok tudni, a Gipsz Jakab is cigány, de ő mégis teljesen korrekt volt, mégha elsőre riasztóan magabiztos is a karvastagságú aranyláncával meg a bazinagy béemvéjével. Őt informáltuk le, és mint mondták ugyanolyan korrekt maradt a lakásépítés végéig. Ezzel semmi baj nem is lenne...

A gond a kőművesekkel volt, ennek szemléltetésére este beteszem azt a képet amit még tavaly novemberében csináltam teljesen véletlen pont a referenciának szánt sorházukról.

Anyámék lakását annakidején egy vegyes fehér-cigány brigád húzta fel, és hát együtt loptak el mindent, úgyhogy tényleg nem fekete-fehér a valóság. az egyik hazudik a másik lop. tökegyformák.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr55664257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása