EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

csempevásár

2007. június 04. - Mirwen

A hétvége híre hogy megrendeltük a csempéket, padlólapokat, nem is vészes áron, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, már csak a falakon/padlón szeretném látni őket.

Jött vasárnap Elemér is, aki elég valószínű hogy befutója lesz a Ki újítsa fel a lakást? versenynek, és felmérte lassan pöfékelve a lakást, állítólag mára ad árajánlatot, csendes, inni még vizet se ivott, és egész nap pisilni se ment el, szerintem Stepfordból szökött.

Meg kell hogy tartsuk az épp elménket, az arany középutat, mert kezdett elszaladni a ló hogy "ha már nekiállunk" meg hogy "hűű, ez csak kicsit drágább, de jobban néz ki" meg hasonlók, de fékeket behúztuk, és most jön az ötletesen-felújítás, hacsak nem akarunk még nagymamakorunkban is hitelt fizetni. De jobb is lesz így, mert sok pénzből bárki meg tudja csinálni, nem?

Pl, hagyjuk a fenébe a radiátorokat, ötvenezer a munkadíj, ugyanennyi az anyagdíj. inkább veszünk új procit a számítógépbe, és nézünk majd HD filmeket jól. Radiátorcserével meg kábé 5-5 centi teret nyertünk volna csak.

meg hasonlók.

...a konyhában meg tükör lesz a falon. őrült jó lesz, én már látom!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr725664375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása