EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

reformálódunk

2007. június 05. - Mirwen

Nos, csináltam végre egy gmail-es accountot a bloghoz, ami pediglen a következő: mirwenblogkukacgmailpontcom, és hozzá tartozik mostmár egy képesalbum is, amit pedig a picasaweb.google.com/mirwenblog alatt érhettek el. Kitettem oldalra linket hozzá.

Lassan lassan majd még a freeblogtól is el fogok búcsúzni, mert megvan a - dobpergééééés - a mirwenponthu is. jippijáééé! Csak az enyém, gyönyörűségesszép és rém büszke vagyok. Már csak az a gond, hogy nincs időm elolvasni a How to build your own webpage in 10 easy steps című ezeroldalas kötetet, meghát lakásfelújítás is a nyakamban, úgyhogy majd kicsit később lesz totális mékóver, ha ráérek majd újra jól.

Addig is nézzétek meg a képes beszámolót az első felújításos napról a képeknél. Meg oda betettem a lakás alaprajzát is és egy "előtte" képsorozatot is. Lehet kommentelni a képeknél is!


A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr185664376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása