EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S01E02

2007. június 06. - Mirwen

Tegnap a konyha és a kamra kiürítése volt a cél, és este fogalmazódott meg bennem hogy agile módszerrel csináljuk az egészet, kis iterációkban, előre lefektetve az adott nap teendőit, este summázva, mint ahogy melózok itt bennt is. Jól bevált mindkét helyen, miért ne tennénk.

Mondjuk nagy segítség az is hogy a szomszédaim meg költözködnek el, kicsit szedettvedett társaság, a csaj volt a közösképviselő. Mindegy, a lényeg hogy költözködnek, és ahova költöznek ott azt ígérték hogy bútorozott lesz, de mint kiderült mégsem, úgyhogy szíves örömest vitték el a nemkellős béna szekrényemet, konyhai felszerelést, függönyöket, stb. Elvittek egy nagy rusnya szőnyeget is. meg a törött akváriumot, mert majd megfoltozzák. Aztán a végén odaadtam nekik azt a képet, amit egyszer egy ismeretlen eredetű agybénulás alkalmával vettem az obiban(!!!!!) és borzasztó giccses és ezt amint hazaértem vettem csak észre (gondolom akkor múlt el az agyérgörcs) úgyhogy maradt nejlonban valamelyik ülőgarnitúra alatt a föld felé fordítva évekig, és most egy jobb élet reményében odaadtam a szomszédnak, és neki meg még a szava is elállt, és irtó hálásan köszönönte meg, és ez így nagyon jó díl volt.

Képek

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr535664378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása