EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S01E04

2007. június 08. - Mirwen

még csak a negyedik rész, de máris unalmasabb vagyok mint a Barátokközt.

Szóval tegnap részemről kásahegyátrágás vette kezdetét, ami nyolc zsák ruhában manifesztálódott az este végén. Eb meg kipróbálta az új betonfésűjét, ami egy ilyen drótkefe-fej extension a fúróra, hogy a plafonon engedelmességre bírja a tapétának álcázott hármas erősségű légvédelmi pajzsot. Fél kilenckor hagytuk el az objektumot, hogy kimenjünk tesómékhoz egy kicsit, ejtőzni a kertiszékekben.

Szóval mostanság ilyesmi tartalommal fogok jelentkezni, TV Deko szevasz. Ma elvileg az uvegmozaik.hu-sokhoz megyünk (aztán a lakásba rakodni), holnap eb vizsgázik (aztán a lakásba rakodni), vasárnap meg lehet hogy előadunk egy road movie-t a bútorokkal az orszában (és egy kis rakodást a lakásban).  

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr15664381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása