EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kakiminta

2007. szeptember 12. - Mirwen

Ön szerint hogyan kell székletmintát vételezni ha az ember budija az a béna fajta aminek nincs ilyen "tálaló" része, hanem egyenesen megy a levesbe?

Igen, ilyen és ehhez hasonló problémák gyötörnek most, ugyanis kaptam tegnap a házidokitól három helyes kis műanyag dobozkát, mint amikben a filmtekercsek vannak, csak ennek a fedeléből egy kis kanálka áll ki amivel mintavételezni kell.

Háromszor.

Három külön alkalommal. Kérdeztem is hogy akkor hova tegyem az addig a már beszerzett dolgokat?

Hűtőbe.

Azthiszem itt ragadnám meg az alkalmat hogy finoman lebeszéljek bárkit is aki vendégségbe szeretne jönni hozzánk. Ne most. Most biológiai fegyverkezünk. Legalábbis én. Ezen kívül vesznek majd vért is, és ma sebészetre is el kell menjek. Persze mindez mikor?? Mikor szabin vagyok. Gyönyörű!

Mára már totál besűrűsödött a program, mert ugye szabin vagyok(vagyunk) A Gázszerelő miatt, megyünk az ikeába a maradék nagy adag bútor beszerzésére (konyha-, gardrób-, fürdőszobaszekrények) este meg Rosh Hashanah. És ide még akkor illesszek be egy sebészeti konzultációt is, a mai kakivételezésről nem is beszélve. Köszönöm minden kedves kaporszakállúnak odafönt a kitüntető figyelmet és remek humorérzéket!  

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr355664482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása