EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S04E02

2007. szeptember 13. - Mirwen

tegnap röpke három és fél óra alatt végeztünk az IKEÁban. Volt mondjuk minden mi szem-szájnak ingere: hiteligénylés, infolista kitöltetés, rendelés felvetetés, fizetés, két kocsiba ötcsillió dolog bepakolás, pénzvisszakérés vevőszolgálaton és még majdnem házhozszálítás-rendelés is, de aztán mégsem mert eb sikeresen bepaszírozta az oktaviába a 236 centi hosszú és 60centi széles PAX gardróbelemeket is. 

Van mostmár gardróbszekrényünk, konyhafelsőszekrények és fürdőszobaszekrény is.

Nagy dolgok amik hátravannak: asztal, székek, konyhaasztal, konyhaszékek, gardróbpolcok. 

De ezek nélkül már lehet költözni, úgyhogy az lesz most, hogy elkezdjük összeszerelni a bútorokat, és amint kész vannak, akkor a régi lakásból célirányosan fogok kipakolni, szép lassan sorjában: pl megfogok egy adag könyvet, és azokat ide már a könyvespolcra a helyére akarom tenni. Aztán megfogok egy adag ruhát, és miután a felét kidobálom a vöröskeresztes gyűjtőbe (szigorúan tartva magam a "használtam az elmúlt egy évben ezt a ruhát?" szűrőfeltételhez), a maradékot a helyére a szekrénybe hajtogatom/akasztom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr475664483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása