EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

fellélegezhetünk

2007. szeptember 19. - Mirwen

rendbejött a vére cukoregyensúlya, jó a szine, már csak rásegíteni van rajta a lélegeztetőgép és egy igazi CUKORFALAT!!!! ugyanis láttam róla képet!!!

nagyon nagyon köszönjük...köszönik...köszöni Bercike leginkább a szurkolást! Amint lesz felhatalmazásom, majd teszek be róla képet, de tesómék nem akarták ilyen kis kiszolgáltatottan még igazán fényképezni sem (a publikációról ugye nem is beszélve). A kis kezei le vannak szorítva hogy nehogy kikapja a szájából a szondát, meg az orrából a lélegeztetőt. Amúgy még lóg belőle egy kis katéter meg elvileg infúzió.

most még ki kell tenyészteni a vírust hogy mi lehetett, ugyanígy tesóm"ból" is, addig nem is adhat tejet neki, és majd várni amíg felszed egy kicsit, ugyanis a poliszi az, hogy 2300gr-osan engedik haza a babókat.

Szóval akkor mégegyszer: 2007.09.17-én 17:00kor (öt körül, pontosan nem tudom) 1980grammal és 44 centivel megszületett B. Albert Attila, alias Berci :-) (<-szmájlit írtam elveimmel ellentétben, muszáj volt, vigyorgok mint a vadalma)

tesóm is jól van, sebe fájogat, de pénteken már elvileg hazamehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr335664488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása