EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Döfi

2007. június 28. - Mirwen

na, valahol itt kezdődik a Hard Core Blogolás. Illetve az hogy azért élek hogy blogolhassak róla.

többet erről a nemnormális emberről itt

goldenblog

hát elúszott a remény a laptopra, mondjuk persze megértem, én se választanám a legjobbnak ezt a kis koszos-poros naplót, amikor ott van korim, lateharvest (a régi) meg willfreeman. 

amúgymeg nem totál ugyanazt a listát rotálják az énblogoknál főleg már harmadik éve. Zsoltu írta meg a frankót:

"gratulálunk a győzteseknek. lett két katyvasz kategória, amibe szalámztatok akit értetek. az valóban érdekes, hogy tavalyi győztesek mit keresnek a listán, de ez valóban a ti belső körötök versenye, harmadikra ez már egyértelmű. a stílusérzéket pedig jól jellemzi doransky indítása.

kik nyerték a díjakat, leosztottátok már?" 

az azsiafanra szavazok majd meg willre, és kész. 

akaratlanul is

nos az van hogy két pohár Cervaes-től teljesen jól vagyok, sőt, kitűnően, a mélyhűtőben figyel a fagyi, ha bejön, veszek még citrom-aromát is, nagyon frankókat láttam a culinarisban, most csak vaníliát vettem, joghurt állapotban is simán isteni volt, de megálltam, visszatettem, inkább kimentem holdat fotózni.

és ezennel ünnepélyesen kijelentem hogy a The Gossip - Careless Whisper-e a nyár aktuális himnusza. Még nemtudom hogy lehet ezeket a myspace-es zenéket leszedni, de rajta vagyok az ügyön. Slsk-n se és youtube-on sincs ez a verzió, viszont már félszemmel nézegetem az őszi bécsi koncertjüket...

az diétárúl

Elhatároztam hogy ma pedig este vaníliafagyit fogok gyártani Activiából, Canderelből és Bourbon vaníliából. Fro-yo for life!

...ugyanis meg kell jegyezzem hogy a dobozoskajálás egyik mélypontján vagyok épp: ma pedig rózsaborsmártásos lazacderék volt vadrizzsel, és mégis nagyon de nagyon nem volt kedvem kibontani sem, helyette hatalmas bociszemekkel néztem sóvárogva a kollégám kelkáposztafőzelékét azokkal az illatos, zamatos, kissé megégett fasírozottakkal, amiket otthonról hozott.

pont egy hónapja kezdtem bele a rendelős dobozoskajálásba, ami full-étrend, azaz reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora, és elég jó tapasztalataim vannak mindezidáig, mert 1: tényleg finom, 2:egészséges, és nem utolsó szempontként fogyok is. Ez itt egy virtuális vállveregetés magamnak, meg visszatekintés meg minden, hogy immár nyolc kiló minusz pl, és erre azért büszke vagyok, na.

viszont cserébe be is posztolhatom hónyomi erősen aktuális rajzát is...

felújítás S02E04

Elemér elment, itthagyott egy adag visszás érzéssel, márpedig hogy megutáltam, mert eltörte a féltve őrzött vécécsészémet, meg csinált egykét hülye húzást, nameg sokkal többet kért a végén, mint szó volt róla az elején. De legfőképp a vécé miatt. Ugyanakkor amit épp nem tett tönkre, azt szépen csinálta, viszonylag gyorsan, és újra őt hívnám ha ilyenre adnám a fejem. mindegy, már túl vagyok rajta. Gondolom ő is rajtunk.

a képeket szerintem már mindenki megtalálja, ha nem, hát itt balra oldalt ott a link beégetve, legyetek ügyesek.  bár nincs új kép hétfő óta, ugyanis azóta nem voltunk, meg hétfőn csak pakolásztunk mégjobban össze a lakásban, menteni a menthetőt, kidobálni még-még dolgokat.

Ez a kidobálósdi ez amúgy olyan mint a popkornevés. Eleinte megeszed a szép fehéreket, aztán mikor már nincs sok, akkor elkezded az égettek között a nemolyanfehéreket is megeszegetni, mert azok lettek a szép, világosak, aztán így tovább, közelítő alogritmussal egész a feketékig. A kidobással is így voltam, hogy jajjne, azt még ne, az kell. így átszortíroztam a cuccomat. Majd mindig ahogy megyünk újra meg újra, újra meg újra találok valami kidobnivalót, ami pedig eleinte nélkülözhetetlen, meg levetem a hídról magam ha ez nem az enyém fontosságú volt.

Gossip

Félig magamnak jegyzetelem, de ha gondoljátok, hallgassatok bele ti is ebbe a remekjó Careless Whisper átiratba ami ezen az oldalon van a lejátszóban. Csak megnyitod az oldalt és szól is a mjuzik. Alapállásban nagyon nem favorizálom a punkot mint zenei műfajt, de ez nagyon ott van a szeren. Meg az énekes csaj (Beth Ditto) is. Kár hogy nem jönnek a szigetre

kivasalva

hétvégén házőrzés keretein belül vidéken lógattuk a lábunkat. Én pölö a kerti nyugágyból csak vécére menni keltem fel. Néha ugyan arébb kellett vonszolni az ágyat hogy árnyékban legyek, de amúgy totális semmittevés... olvasás, sárgarigó dalolás hallgatás, kiscica gyömöszölés, Mancival közös alvás, fotózás, grillezett shiitake evés - ennyi kilengést engedélyeztem a dobozos kaja mellé -, és leginkább ilyen agyzsibbasztóan nagy nyugalom. Nagyon rám fért már.

Ki vagyok? Vasalva!

 

update: aki szeretne nézegetni képeket, kommenteljen ide mailcímmel, vagy mailcímet. vagy írjon levelet.  

süti beállítások módosítása