EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

sajt ó termék

2007. szeptember 13. - Mirwen

eb az előbb vásárolt, és vett valamiféle kéksajtot, amivel az otthoni sajtkészlet ezennel 11 féle különböző sajtból áll... 

rájöttem amúgy hogy simán lehetnék vegetáriánus, ha lenne egy olyan válfaja amelyik húst nem eszik, csak finom érlelt hajszálvékony sonkát meg halat. Se pörkőtt, se szelet hús, se rántotthús, se rakotthús nem szeretem, azok teljesen hidegen hagynak. 

Ha az ovo vegetariánus az amelyik tojást eszik, a lacto-ovo amelyik tojást és tejet, akkor én sonka-ovo vagyok, a lacto félig, mert a tejért se rajongok, csak a sajtok hmmmmmmm! 

felújítás S04E02

tegnap röpke három és fél óra alatt végeztünk az IKEÁban. Volt mondjuk minden mi szem-szájnak ingere: hiteligénylés, infolista kitöltetés, rendelés felvetetés, fizetés, két kocsiba ötcsillió dolog bepakolás, pénzvisszakérés vevőszolgálaton és még majdnem házhozszálítás-rendelés is, de aztán mégsem mert eb sikeresen bepaszírozta az oktaviába a 236 centi hosszú és 60centi széles PAX gardróbelemeket is. 

Van mostmár gardróbszekrényünk, konyhafelsőszekrények és fürdőszobaszekrény is.

Nagy dolgok amik hátravannak: asztal, székek, konyhaasztal, konyhaszékek, gardróbpolcok. 

De ezek nélkül már lehet költözni, úgyhogy az lesz most, hogy elkezdjük összeszerelni a bútorokat, és amint kész vannak, akkor a régi lakásból célirányosan fogok kipakolni, szép lassan sorjában: pl megfogok egy adag könyvet, és azokat ide már a könyvespolcra a helyére akarom tenni. Aztán megfogok egy adag ruhát, és miután a felét kidobálom a vöröskeresztes gyűjtőbe (szigorúan tartva magam a "használtam az elmúlt egy évben ezt a ruhát?" szűrőfeltételhez), a maradékot a helyére a szekrénybe hajtogatom/akasztom. 

kakiminta

Ön szerint hogyan kell székletmintát vételezni ha az ember budija az a béna fajta aminek nincs ilyen "tálaló" része, hanem egyenesen megy a levesbe?

Igen, ilyen és ehhez hasonló problémák gyötörnek most, ugyanis kaptam tegnap a házidokitól három helyes kis műanyag dobozkát, mint amikben a filmtekercsek vannak, csak ennek a fedeléből egy kis kanálka áll ki amivel mintavételezni kell.

Háromszor.

Három külön alkalommal. Kérdeztem is hogy akkor hova tegyem az addig a már beszerzett dolgokat?

Hűtőbe.

Azthiszem itt ragadnám meg az alkalmat hogy finoman lebeszéljek bárkit is aki vendégségbe szeretne jönni hozzánk. Ne most. Most biológiai fegyverkezünk. Legalábbis én. Ezen kívül vesznek majd vért is, és ma sebészetre is el kell menjek. Persze mindez mikor?? Mikor szabin vagyok. Gyönyörű!

Mára már totál besűrűsödött a program, mert ugye szabin vagyok(vagyunk) A Gázszerelő miatt, megyünk az ikeába a maradék nagy adag bútor beszerzésére (konyha-, gardrób-, fürdőszobaszekrények) este meg Rosh Hashanah. És ide még akkor illesszek be egy sebészeti konzultációt is, a mai kakivételezésről nem is beszélve. Köszönöm minden kedves kaporszakállúnak odafönt a kitüntető figyelmet és remek humorérzéket!  

hétvég

péntek délután megismerkedtem luciával, akire kábé 5 perc alatt akartuk senoival rátukmálni a nagy babozhatnékunkat úgyhogy szegényt jól sarokba szorítottuk: kétfelől öntöttük rá a játékszabályokat hadarva, kapkodva, de a legszebb öröm a káröröm alapon gyorsan belejött és jól eltángált minket egy párszor. már amikor nem senoi alázott be épp félelmetes eredményekkel. Amúgy igen muris volt ahogy hárman vertük a blattot egy kocsmában féltizenkettőkor.

szombaton vidékre anyámékhoz

vasárnap meg bajára kirándultunk, Véndió, halászlé, Türr István, Duna, majd este Playstasion. Ugyanis sógor vett egyet, és azt le kellett meózni. Autóversenyes, úgyhogy eb remegő kezekkel és üveges tekintettel csüngött a konzol végén, és amikor fél11kor szóltam hogy lassan indulni kéne, akkor egy fél órára le kellett ülnie a zófára csak úgy, hogy utána ne kenődjünk fel az első szalagkorlátra, mert ugye ott nincs START A NEW GAME.

mostmeg hétfő, és mindjárt hányok a munkaundortól perpill. 

süti beállítások módosítása