EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

eladó

2007. február 25. - Mirwen

ELADÓ mind a két lakásunk.

Van egy 42+4nm-es és egy 66+4nm-es. Érdekel valakit?

 

kaja & stuff

mai ünnep: ebédre barbeque csirkeszárnyak magában, estére meg tonhal jégsalátával. Remek!

és ebédig nem gyilkoltam le egyik kollégát sem, úgyhogy tényleg dícséretes. Délutánra volt egy csudajó és konstruktív mítingünk,  ami félig tréning is volt, eb mostmár úton van értem, megyünk kirándulásos vendégségbe, meghívót osztunk, babázunk - újfennt -, majd haza.

közben meg megy az agyalás egy csomó dolgon: esküvői howto, meg a hova költözzünk, mikor, hogy újítsuk fel, mi lenne a legjobb, és satöbbi... ezt egyszer kifejtem ha lesz idő, most gyorsan befejezem a melóm 

blabla

A tegnapra tervezett KCs találkozó a kisrablóban a színésznő betegsége miatt elmaradt, majd jövő héten pótoljuk.

Viszont ha már így felszabadult az este, elrobogtunk Á-hoz, átadni neki a meghívót, és beszélgetni vele egy jót.

Utána haza, én a zófán zombultam, mert addigra a gyümölcsnapnak köszönhetően csak két banán meg egy narancs volt csak amit ettem egész nap, és jobb volt meg se mozdulni. Aztán persze nem bírtam tovább, és csináltam egy bögre üres erőlevest, mert addigra gyilkolni tudtam volna valami sósért. De végülis nem is volt olyan rossz, teljesen kibírható, és ez jó.  A titka az hogy gyorsan le kell feküdni aludni, és akkor máris itt a fehérjenap, és jöhetnek a szaftos tofus álmok

csámcsog

Amúgymeg elkezdtem a 90napos diétát, amit már az ezredik helyről hallok hogy "aztképzeldel mennyit fogytam vele" meg repkednek a mínusz 10-20 kilók, meg tényleg mostmárcsak azt látom hogy a nyolcadik ismerősöm fogy le vele látványosan, pedig totál nem hittem benne... Keményen a negyedik napnál tartok, szóval még hatmilliószor abba tudom hagyni, remélem ezúttal kicsivel több elszánás jut a projektre, illetve nem kerülnek az utamba okoskodó emberek. Két fajtát rühellek:

1.:amelyik leszarja hogy diétáznál, vagy ilyesmi, mondván: "ugyan, ez csak egy kis X,Z (bármivel behelyettesíthető), egyél nyugodtan!".  jellemzően szülők...

2.:amelyik elkezd okoskodni hogy "de akkor banánt se egyél gyümölcsnapon mert az is úristen hogy hizlal" és a társai. meg tud még hatszáz ötletet amivel neked segíteni akar. jellemzően szülők és barátok

elmondom mi a szitu: ilyenkor kurvanehéz. A NEM-et _kimondani_ is kurvanehéz, nemhogy véghezvinni, úgyhogy nem kérdezünk vissza hogy "biztos??" meg hogy "na, tényleg, anyu kedvéért", hanem kussolva játszódunk

illetve természetesen nem okoskodunk hanem bólint, továbblép. Kész.

igen, ma a gyümölcsnap van, ezért a tömény emberundor. 

ultra hangolás

tegnap voltunk saját nőgyógyásznál, mindaketten tesómmal. Tesómnál méhenkívüli terhesség gyanú miatt újból berendelés ma reggelre, nekem meg egy szépen fejlődő de üres petezsák... merthogy még mindig nem jött meg, és még mindig erős pozitív a terhességi teszt. 

Szóval most tesómon volt a sor letörni mint a bilifüle, mert ugye azt akkor el kell vetetni, még ha gyönyörűen fejlődik is meg minden, mert tönkreteszi az egész méhét máskülönben.

nekem meg akkor az utolsó reményfoszlányok is el a szélben... Már nem vagyok kiakadva ezen, hiszen tudtam hogy semmi esély, csak ez a kvázi "haldoklás" a szar... mert ha már túl lennék magán a vetélésen  akkor oké, de így hogy várok és várok hogy mikor fogja fel a szervezetem hogy vége, és léphetek tovább, így szar.

De legalább sikerült G-nek - nőgyógyász&unokatesó -  egy jó napot szereznem mikor megmutattam a majdnem 30 darabos terhességi teszt gyűjteményemet. Mondta is hogy a normális emberek úgy három darabnál megállnak. Én meg mondtam neki hogy ha nem csinálom, akkor nem veszem észre a gyenge csík-sötétedési tendeciát (illetve annak a hiányát), és akkor még mindig abban a hitben élnék hogy... aztán kiegyeztünk abban hogy nem vagyok teljesen komplett, és azért megnéztük ultrahanggal újra a hangyák háborúját, az üres csatatérrel.

DE!

tesóm, mareggel volt csillivilli ultrahangon, szuper gép, mégjobb szonográfus specialista doki, meg G. és ott van a "baba" és köszöni jól van, és jó helyen. úgyhogy E ÖÖM E BÓDOTTÁ! Most lettem igazi nagynéni!

a jól megérdemelt

szabadnapos vagyok. vagy szabadságon. anyway. döglök a zófán és megnéztem vagy öt epizódot a House MD season2-ből. Jó kis orvosi Scherlock Holmes. Nomeg iszonyúan szimpatikus, mert kábé én is ennyire vagyok szociális érzékeny mint a mi Gregorynk...

ebédre egy lencsekonzervbe tettem egy kiskanál dijoni mustárt, egy teáskanál tejszínt, őrölt borsot, meg egy csipet erőspistát, és voilá! egy finom gyors kaja... (mint a régi szép időkben)

most meg indulok ebhez, megyünk le anyámékhoz tesómékkal együtt. (most tudják meg a szülők hogy nagyszülők lesznek (mostmár"csak" a) tesóm által.)

süti beállítások módosítása