EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

etikettlen

2008. május 08. - Mirwen

a blog etikettel meg nem értek egyet, mert nem akarom visszafogni az amúgy is alig-egykét ember kommentelési kedvét holmi drákói szigorral. Hát ez van, felőlem azt írtok amit akartok, ha nagyon nemtetszik - mert pl csak sima egészestés anyázás tökfeleslegesen [mert a kommentelő ahelyett hogy becsukta volna az oldalt, valamiért mégis agyödémát kapott és mocskolódni kezdett] - akkor meg úgyis törlöm. Szerencsére spam nem nagyon van, de ezt most lekopogom, a vita meg - ha kialakul véletlen - teljesen izgalmas. 

Látszik hogy az ilyesmi az inkább a nagyon olvasott, és agyonkommentezett blogoknál érdekes, nem az ilyen kis helyeken mint itt. De ez legalább családias *nyelvnyújtós szmájli*.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425664647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása