EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

mégmég

2008. június 27. - Mirwen

haha, tudtam hogy ezért nem írtam mostanában, mert nem volt elég ideális körülményem írni... De majd most!

Pl el tudom mesélni hogy nem kapok levegőt. Terhesen ez amúgy is tünet - megvastagodott nyálkahártyák - de én még (természetesen) szedek mellé Aspirin Protect-et, ami pluszban ugyanezt műveli. Alapból is csak fele akkora áteresztőképessége van az orromnak az orrsövényferdülésem miatt, úgyhogy el lehet képzelni hogy mennyi levegő jut be a tüdőmbe ebben a párátlan szobában ráadásul. Hát semennyi. Úgyhogy maradt a jóbarátom az Afr1n, amit meg elvileg csak három napig szabad fújkálni, mert utána elég keményen addiktív. Meg hát most terhes is vagyok vagy mi a fene, úgyhogy vettem helyette Sterimar-t, de sajnos az kábé ugyanannyit ér mintha zuhannyal szembespriccelem magam. Szóval vagy fuldoklom és nem tudok aludni (mert a szájon át lélegzés nem opció) vagy mérgezem és éppkondicionálom magam a függőségre. Szép választék.

Meg a laptop bolt után már ofkorz nem mentünk klímát venni, meg eb olvasta is hogy megvenni meg lehet ugyan, de felszerelni már csak kábé szeptemberben érne rá valaki is, annyira sok melójuk van. Nemcsodálom. Úgyhogy maradt a Bé terv: elmentünk a ventillátorért, ami eddig eb tárolójában ücsörgött.

Holnap meg megyünk eb szüleihez, nagy családos banzájra, névnapozás kötelező jelleggel. És még a laptopom sincs értelme elcipelni, úgyhogy majd egész nap hiányozni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr255664690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása