EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

csütörtök

2008. július 31. - Mirwen

mai adag: St. Paul Catedral, Picadilly, Little Venice, Moorgate, Baker Street, Regent's Park, Central Mosque, Tower, Tower Bridge.

St.Paul drága volt, így csak befényképetrem, Picadilly-n keresztülhajtottunk, Little Venice egész hangulatos, Moorgate-en végrevégre DZs barátnőmmel találkoztunk egy rövidet, Baker streeten Scherlock Holmes múzeum ofkorz, Regent's parkban elképesztően sok csadoros, meg is néztük a főimaházuk, aztán hazafelé véve utunk Tower kívülről, majd keresztül a Tower Bridge-en, ami mitadisten, pont felnyílt! 

Láttuk még a London Dungeon-t, be már nem mentünk, hanem a London Bridge nevű vasútállomás iszonyat útvesztőjében próbáltuk beazonosítani hogy vajon melyik peronról indul haza a vonatunk.

Majd itt meg egy iszonyatlepukkant kínai take away-esnél egy bazinagy adag kaját vettünk, ami nem is volt olyan rossz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr415664731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása