EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

reklám helyett

2008. szeptember 05. - Mirwen

nos, van nekem egy egy hooosszú, ámde eléggé keskeny orrom, amibe még nagy ravaszan egy jó nagy orrsövényferdülést is elrejtettünk.

Ezen a fent leírt képződményen alapesetben annyi levegő jut csak át, mint egy normál orr egy orrlyukán. Namármost én most még terhes is vagyok, ami emelkedett hormonszintek miatt vastag nyálkahártyát eredményez - igen az orrban is - és jó bő váladéktermelődést ilyen vagy olyan formában, azaz hol vérzik, hol csak simán be van dugulva az orrom. Azaz marad jobb esetben is egy fél orrlyuknyi levegő, vagy mégkevesebb.

Iszonyatosan szenvedek emiatt, mert éjjel nem tudok nyitott szájjal aludni. Orrspréket persze nem lehet használni, az ami használ az ugye pár nap után hozzászokást eredményez, az ilyen tengervizes csodák meg hát halottnak a csók jellegű bátortalan kísérletek.

Most viszont már a második éjszaka alszom ebben a respiraktiv nevű cuccban, és bámulatos! rá kell ragasztani az orra egy ilyen vékony lapkát ami fizikailag kifeszíti a két orrlyukat. Magyarul se gyógyszert nem kell tömnöm magamba, se szenvednem nem kell többet.

Nekem még életemben nem szelelt így az orrom! Zseniális!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr885664758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása