EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

ésmég

2009. május 14. - Mirwen

ezenkívül volt még egy csomó minden: legfőképp a nagycsaládos rendezvény, amit anyámék vállaltak be hogy megszerveznek, de a végére tesóm is és én is nyakig benne voltunk. Nem semmi 40+ embert összetrombitálni az ország több szegletéből kisgyerekekkel meg ügyeletekkel spékelve, majd azokat leültetni, megkajáltatni, itatni, stb.

Ahogy az lenni szokott, még előtte való nap se volt fix a hely(!), és aznap meg még délben is már-rég-meg-kellett-volna-tenni dolgokat csináltunk, de aztán szépen kiforrott az egész az utolsó pillanatban, és asszem egy tökéletes kertiparti lett. Mondjuk kajailag kis túlkapással: 10 kiló húsból pörkölt, 10 kiló húsból flekken (meg kábé öt kiló zöldségből is), két hatalmas kondér tyúkhúsleves, 5-5 kiló édes meg sós aprósütemény és egy hatalmas torta. Én például 10 kígyóuborkából csináltam uborkasalátát is. Simán lehetett volna egy esküvőt is tartani...

azonkívül voltunk még ebéknél is, ott kemencés sütés volt (kenyér, rétes és pogácsa) meg bográcsgulyás jellegű valami, ami nem az volt, mert sokkal többféle zöldség volt benne, ami miatt nagyon ízlett. Meg voltunk a négy-gyerekes barátnőméknél is ilyen volt-középsulis családoshétvégén, ott is bográcsoztunk.

Szóval mostanában nem nagyon volt megállás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr825664977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása