EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

freak

2009. május 21. - Mirwen

látom mindenki kiakadt a rózsaszín outfit-en, pedig szerintem poén. Mindegy, úgy is a kedvencem rajta ez a zöld csíkos napozó. De nehogymár ne vegyek meg egy szamócás minifürdőruhát, amikor annyira várom a nyári balatonozásokat amúgy is, most meg főleg, hogy lesz kinek megmutatni, kivel megosztani az élményt. Meg különben is az agyam helyén úgyis vattacukor van most. 

Amúgy nagyon megy a nyomás hogy adjak rá nyakláncot, meg lövessük be a fülét fülbevalóval, de totál utálom, úgyhogy ez egy darabig biztos nem lesz, leginkább addig amíg a haja meg nem nő, mert addig tartom idétlennek a fülbevalót amíg ilyen kis kopinger.

in other news, tegnap polcot fúrtunk a nappaliba a tévé fölé egy "túl éhes és túl ámos vagyok hogy egyek és hogy aludjak" bömböldével fűszerezve. Aztán mikor csillapítottuk mindenkinek az éhségét, Zsófit letettük aludni, megnéztük a Bolt-ot, és ismét elcsodálkoztam hogy milyen kreatívak az amerikaiak, hogy képesek a százhuszadik filmet is elkészíteni a "te egy egyéniség vagy, saját magad hőse"+ országimázs roadmovie vonalon. (meg hogy az imdb-n amerikaiak pontoznak)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr615664983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása