EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

gödör alja

2011. április 27. - Mirwen

Zsófi előző éjjel 40 fokos láz: priznic, majd reggelre hőemelkedés, dokinéni: felsőlégúti akármi, haza, majd koradélután megint 40 fok, priznic alig használ, telefon dokinak: menjünk be a bethesdába ügyeletre. Ott megnézik, de biztos-ami-biztos alapon felküldenek a sebészetre megnézni a sebet is: Zsófi most már eljutott arra a pontra hogy magán kívül remegve ordít ha fehér köpenyt lát, úgyhogy eszement tortúra amíg kötést cserélnek. Haza, látszólag egész jól, letettük aludni, nyűglődik, bemegyünk, erre újra tüzel a homloka, pedig tele van gyógyszerrel. Kivesszük, 39,5, priznic rá, közben persze ordít, majd hogy "fáj a gyomrom" és már hány is. Priznic beszüntet, kúp betol, gyerek visszarak kiságyba, és most malmozok hogy leteljen az idő, hogy megmérjem hogy hatott-e a lázcsillapítás.

...meanwhile in Similand:

hörghurut, köhögés, takony, majd ma reggelre bal szeme összeragadva: kötőhártyagyulladás, amit szépen bele is kent a másik szemébe, úgyhogy most a másik szeme ha lehet még csúnyább is. Itt is hőemelkedés, de szerencsére nem ilyen vészes.

Ugye innen csak feljebb van már? Ugye??

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr745665336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása