EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

9. hónap (28.)

2011. augusztus 31. - Mirwen

visszamenőleg egy gyors update:

Adatok: kb 9kg, 74-80-as ruhákat hord, 4-5-ös pelus. (M-es BM-ből)

Alvás és napirend: kb 2-3 alvása van egy nap napközben, reggel kb egyszerre kelnek, este viszont korábban alszik mint Zsófi. ő még 12 órát alszik este. Éjjel egyszer kel fel.mostanában kicsúsztak a szinkronból és inkább kettőt alszik, és ezért pont mindig fent van az egyik miközben a másik alszik

Evés: négyóránként kb, de egyre több nem tápszert.

Tápszer: Milupa Pepti 1. egyedül

Más kaja: kanalazva leginkább gyümölcsöket, 100ml-200ml, de inkább 100.

és BLW: babapiskóta, kenyérhéj, főtt krumpli, gyümölcsdarabok

Nagymozgás: négykézláb mászik, és feláll mindenhol minden mellett. sőt már kicsit oldalaz is állva. de leülni nem tud, úgyhogy nagy bőgés a vége. ha leteszem, újra feláll, úgyhogy goto 10. és a lakásban keresztül-kasul teper.

Finommozgás: csipeszfogás remekül, legkisebb dolog is a szájában landol.

Fog: hirtelen kijött négy fog

Eü: háromnapos láz, 40 fokokkal, utána kiütéssel

sima gyógytorna és dévényes heti egyszer.

Beszéd: ma-ma-ma

Bilitéma: -

Hordozás: Háti meitai, babakocsi.

Ügyeskedés: nagyon ügyesen megszerez mindent amit kiszemel magának, keresztül mászik mindenen csak hogy elérje. odamászik az emberhez feláll a lábánál, hogy vegyük fel.

Egyéb: nyílik a világra, egyre inkább kis személyiség

És a hónap képekben sorozatot megszünetetem _itt_. akit érdekel, az írjon, és felveszem a listára és mailben kapja majd meg havonta.

--------------------------

Zsófi

ide írom most őt is. 92-es, kb 12kg, 23-as láb. enni mostmár együtt rendelek nagyobb adag levest és másodikat a bonapetittől és azt esszük. meg nagyon szereti a vajas kiflit. (ami 2(3) rész vaj, 1 rész kifliből áll), bilibe pisil ha olyanja van, meg ha hagyom meztelenkedni (amit a hideg időben nem hagyok), kakihoz ragaszkodik hogy pelus, ezt nem is értem, hiszen már kakilt wc-be, saját kérésre régebben. beszéde hihetetlen méreteket öltött. és emlékszik sokmindenre és mondja azokat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr805665375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása